Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πήγε για... μαλλί και βγήκε κουρεμένος!

Από τις περιπτώσεις που ακούς κάποιον άλλον, κάνεις την κίνηση που νομίζεις ότι θα σε "ελευθερώσει" και τελικά τα πράγματα δεν...

Από τις περιπτώσεις που ακούς κάποιον άλλον, κάνεις την κίνηση που νομίζεις ότι θα σε "ελευθερώσει" και τελικά τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα περιμένεις. Αυτό που λέει ο σοφός λαός "πήγες για μαλλί και βγήκες κουρεμένος"!

Φυσικά αναφερόμαστε στην περίπτωση του Μάτιτς Κότνικ. Ο Σλοβένος τερματοφύλακας από το... πουθενά κατέθεσε προσφυγή κατά του Πανιωνίου, με σκοπό να μείνει ελεύθερος και να πάει σε όποια ομάδα επιθυμούσε ο ίδιος. 'Ή μάλλον καλύτερα σε όποια ομάδα του έταζε ο μάνατζερ του. 

Ο 28χρονος γκολκίπερ θέλησε να ακούσει και να εμπιστευτεί τον μάνατζερ του, ο οποίος τον συμβούλευσε να κάνει την προσφυγή, λέγοντας προφανώς πως θα του φέρει προτάσεις από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Τάζοντας του, δηλαδή,... λαγούς με πετραχήλια. 

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η προσφυγή Κότνικ, από την ΠΑΕ ξεκαθάριζαν πως έχουν εξοφλήσει οικονομικά τον Σλοβένο και μάλιστα με ανακοίνωση τους είχαν προχωρήσει σε λεπτομέρειες για τις πληρωμές που έγιναν προς το πρόσωπο του. 

Οι κυανέρυθροι εξέφραζαν μία βεβαιότητα πως η ομάδα είναι απόλυτα "καθαρή" και δεν πρόκειται να δικαιωθεί ο Κότνικ στην προσφυγή του.

Η Παρασκευή (31/08) ήρθε να δικαιώσει τους ανθρώπους του συλλόγου. H Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών απέρριψε την προσφυγή του Σλοβένου τερματοφύλακα κατά του Ιστορικού και πλέον το... πάνω χέρι το έχει η ΠΑΕ,η οποία φυσικά νιώθει και ηθικά δικαιωμένη!

Ο Κότνικ είναι υποχρεωμένος να δεχθεί τους όρους που θα βάλει ο Πανιώνιος για την παραχώρησή του σε άλλη ομάδα. Είναι προφανές πως οι κυανέρυθροι δεν θέλουν να χάσουν τον παίκτη χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα, όπως επίσης είναι προφανές πως ο παίκτης δεν πρόκειται να ξανά αγωνιστεί στην ομάδα. Το γυαλί έχει ραγίσει και δεν ξανακολλάει!

Αναμένουμε, λοιπόν, τις εξελίξεις...

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια