Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κατέθεσε φάκελο ο Πανιώνιος

Μπορεί στον Πανιώνιο να βρίσκονται εν αναμονή των εξελίξεων με τους υποψήφιους επενδυτές, ομως προχωρούν κι άλλα θέματα που αφορούν την ...

Μπορεί στον Πανιώνιο να βρίσκονται εν αναμονή των εξελίξεων με τους υποψήφιους επενδυτές, ομως προχωρούν κι άλλα θέματα που αφορούν την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.

Ένα από αυτα είναι και ο φάκελος αδειοδότησης για το νέο πρωτάθλημα, κάτι που τα τακτοποίησε ήδη ο αποχωρήσας Σταύρος Αλευρογιάννης.

Όπως είχε δεσμευθεί κατά την αποχώρησή του, τακτοποίησε όλες τις εκκρεμότητές του από την περσινή σεζόν και παραδίδει τον Πανιώνιο «καθαρό».

Η ΚΑΕ ενημέρωσε πως κατατέθηκε πλήρης ο φάκελος αδειοδότησης, σημειώνοντας παράλληλα πως ο Σταύρος Αλευρογιάννης θα καλύψει και όποιες άλλες εκκρεμότητες από την περσινή σεζόν προκύψουν μετά την τελική εκκαθάριση.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«H KAE Πανιώνιος ενημερώνει ότι κατατέθηκε ο πλήρης φάκελος αδειοδότησης, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και περιλαμβάνει την ανανέωση της εγγυητικής επιστολής, την ασφαλιστική και την φορολογική ενημερότητα, καθώς και τον προϋπολογισμό οικονομικής λειτουργίας.

Την ευθύνη συγκέντρωσης των απαιτούμενων δικαιολογητικών και τα έξοδα ανέλαβε η παρελθούσα διοίκηση του μεγαλομετόχου κ. Σταύρου Αλευρογιάννη, προκειμένου να υπάρξει κάθε δυνατή διευκόλυνση για την ομαλή και ταχεία μετάβαση στην επόμενη διοίκηση και στους υποψήφιους επενδυτές που έχουν ενδιαφερθεί για την ανάληψη της εταιρίας.

Επίσης, οικονομικές υποχρεώσεις της προηγούμενης περιόδου που τυχόν προκύψουν, μετά την τελική εκκαθάριση, καθώς και η δωρεάν παραχώρηση των μετοχών, θα καλυφθούν πλήρως με έγγραφη δήλωση της παρελθούσης διοίκησης όπως έχει δεσμευτεί ο κ. Αλευρογιάννης.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια