Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στο τελικό στάδιο με τον νέο υποψήφιο επενδυτή

Σε ιδιαίτερα προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις του Σταύρου Αλευρογιάννη με τον νέο υποψήφιο επενδυτή για την ΚΑΕ Πανιώνιος. ...

Σε ιδιαίτερα προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις του Σταύρου Αλευρογιάννη με τον νέο υποψήφιο επενδυτή για την ΚΑΕ Πανιώνιος.

Η πλευρά του υποψήφιου επενδυτή δεν θέλει να βγει ακόμα προς τα έξω το όνομα του. Αυτό θα γίνει όταν επέλθει οριστική συμφωνία, προκειμένου τότε να βγει δημόσια και να γνωστοποιήσει το πλάνο του για τον σύλλογο.

Όπως αναφέρει, λοιπόν, το ρεπορτάζ του panionianea.gr, οι δύο πλευρές αναμένεται να υπογράψουν προσύμφωνο για την ανάληψη όποιων χρεών από την διοίκηση Αλευρογιάννη, μέχρι να γίνει η εκκαθάριση εφορίας στο τέλος Σεπτεμβρίου. Οι παίκτες και οι προμηθευτές είναι εξοφλημένοι -όπως αναφέρουν στον Πανιώνιο.

Ο Αλευρογάννης αναμένεται να παραμείνει μέχρι τα Χριστούγεννα και τότε θα μεταβιβάσει τις μετοχές του στο νέο επενδυτή, ο οποίος από την μεριά του μιλάει για επένδυση 280 χιλιάδων ευρώ και αναλαμβάνει εξ΄ ολοκλήρου το αγωνιστικό τμήμα.

Δεν έχει διευκρινιστεί, βέβαια, από πουθενά, αν ο νέος υποψήφιος επενδυτής επιθυμεί να τηρήσει τις συμφωνίες της διοίκησης Αλευρογιάννη με παίκτες και Σκουρτόπουλο ή θα θελήσει να προχωρήσει σε αλλαγές.

Όπως και να έχει -όπως αναφέραμε και παραπάνω- οι επαφές βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και σύντομα αναμένονται οριστικές εξελίξεις, με την συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές να φαίνεται πως είναι κοντά...

Δεν υπάρχουν σχόλια