Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανιγκό: «Είχαμε τις ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη»

Για το ισόπαλο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, το σύστημα που παίζει η ομάδα με τους τρεις στόπερ και τα ερχόμενα δύσκολα παιχνίδια με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και...

Για το ισόπαλο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, το σύστημα που παίζει η ομάδα με τους τρεις στόπερ και τα ερχόμενα δύσκολα παιχνίδια με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό μίλησε στην συνέντευξη Τύπου ο Ζοσέ Ανιγκό.

Ο Γάλλος τεχνικός σε ερώτηση που δέχτηκε για το τι είπε στον Μπανανά για την τεράστια χαμένη του ευκαιρία, απάντηση χαριτολογώντας "...θα σε σκοτώσω Μπανανά!".

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Πανιωνίου:

Για το παιχνίδι: "Η ιστορία του αγώνα ήταν απλή. Στα πρώτα 20 λεπτά ήμασταν καλύτεροι, σκοράραμε και είχαμε και άλλες ευκαιρίες. Στη συνέχεια ανέβηκε ο ΟΦΗ και μπόρεσε να το ανατρέψει. Τελικά ισοφαρίσαμε, στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι, χάσαμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και τη νίκη.Ήταν ένα καλό ματς για τα παιδιά, ήταν το πρώτο παιχνίδι και συνεχίζουμε".

Για το σύστημα με τους τρεις αμυντικούς: "Όταν παίζεις με τρεις στην άμυνα υπάρχουν οι αλληλοκαλύψεις με τα μπακ. Παίζουμε τρεις στην άμυνα για να κερδίσουμε έναν επιπλέον παικτη στα χαφ. Το πρόβλημα δεν ήταν στο σύστημα, αλλά ότι δεν καταφέραμε να σκοράρουμε εύκολα. Ανάλογα με το σύστημα θα προσαρμόζουμε και το σύστημα μας".

Για το τι άλλαξε στο ημίχρονο η ομάδα και στην "επανάληψη" δεν υπήρχαν κενά στην άμυνα: "Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν πρόβλημα το σύστημα, δεν αλλάξαμε κάτι. Όταν πετύχαμε το γκολ γυρίσαμε πίσω, αυτό εξήγησα στους παίκτες μου ότι δεν έπρεπε να γυρίσουμε πίσω. Αυτό κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο".

Για το γεγονός πως ρίσκαρε στο τέλος και έκανε πολύ επιθετική την ομάδα με τις αλλαγές: "Όταν ήρθα στον Πανιώνιο μου είπαν αρκετοί ότι είναι μία ομάδα με πίεση και απαιτητικό κόσμο. Γνωρίζω πολύ καλά από πίεση, προέρχομαι από τόσα χρόνια στην Μαρσέιγ. Θελω την δική μου φιλοσοφία στην ομάδα. Μία ομάδα που να παίζει καλά και να παίζει πάντα για τη νίκη".

Για τις επιλογές του στην αποστολή: "Έχουμε 25 παίκτες. Στην ομάδα μου θέλω να αγωνίζονται οι παίκτες που δίνουν τα πάντα στην προπόνηση, αυτοί θα είναι στην αποστολή γενικά. Μου αρέσουν οι παίκτες μας, κάθε μέρα βλέπω τους παίκτες στην προπόνηση και ανάλογα την κατάσταση τους επιλέγονται".

Τι είπε στον Μπανανά για την ευκαιρία που έχασε: "Θα σε σκοτώσω Μπανανά (γέλια). Ηταν μία ευκαιρία που αν σκοράραμε θα νικάγαμε. Από εκεί και πέρα παίξαμε με μία καλή ομάδα, με καλούς παίκτες στην επίθεση. Όλοι οι παίκτες έδωσαν τα πάντα στο παιχνίδι, όμως δεν καταφέραμε να κερδίσουμε".

Για τα ματς που έρχονται με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό: "Εχω δει το πρόγραμμα και δεν το πίστευα στην αρχή. Έχουμε μπροστά μας ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Είναι δύσκολα ματς, μου αρέσουν όμως αυτά τα παιχνίδια. Εντάξει δεν είναι εύκολα τα παιχνίδια. Ο Πανιώνιος δεν είναι το φαβορί, θα πρέπει να έρθουν εδώ όμως για να μας κερδίσουν και έχουμε και εμείς τις δικές μας δυνατότητες να κερδίσουμε. Και οι τρεις ομάδες είναι καλύτερες από πέρυσι, υπάρχει πάντα όμως η πιθανότητα για μία ομάδα που παίζει με καρδιά να πάρει ότι καλύτερο μπορεί. Θα δούμε...".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια