Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Με το ίδιο διαχρονικό όραμα και νέα πνοή...»

Ξεκίνησε η νέα σεζόν για την Ακαδημία Μπάσκετ του Πανιωνίου, με τεχνικό υπεύθυνο τον Νίκο Λινάρδο. Η σχετική ανακοίνωση:  "ME T...

Ξεκίνησε η νέα σεζόν για την Ακαδημία Μπάσκετ του Πανιωνίου, με τεχνικό υπεύθυνο τον Νίκο Λινάρδο.

Η σχετική ανακοίνωση: 

"ME TO ΙΔΙΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

Στην αφετηρία της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, τέθηκε η Ακαδημία μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ. στο κλειστό γήπεδο “Ανδρέας Βαρίκας”, με την έναρξη προετοιμασίας της ομάδας Παίδων, καθώς και της ομάδας Εφήβων που απαρτίζεται από τους παίκτες, οι οποίοι κατέκτησαν, ως Παίδες, την δεύτερη θέση στο περσινό πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Η διοικούσα επιτροπή της Ακαδημίας μπάσκετ, άρχισε εγκαίρως την υλοποίηση του νέου προγράμματος που ανακοίνωσε, πριν από δυο μήνες, με την ταυτόχρονη παρουσίαση του Νίκου Λινάρδου στην θέση του τεχνικού υπευθύνου. Προπονητές της εφηβικής ομάδας, ανέλαβαν οι Γιώργος Μελέτης και Ευριπίδης Παπαϊωάννου, ενώ την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας Παίδων, θα έχουν οι Κώστας Μελέτης και Γιώργος Σολωμός.

Παράλληλα, άρχισαν προπονήσεις για τους γεννηθέντες από το 2004 μέχρι το 2013. Οι εγγραφές θα αρχίσουν την Δευτέρα (27/8) στην γραμματεία της Ακαδημίας στο κλειστό γήπεδο “Ανδρέας Βαρίκας” (Αγίου Ανδρέα 16) και στις ώρες 16.00-21.00 (καθημερινά) και 10.00-14.00 (Σαββατοκύριακα).

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥ

Στις υλικοτεχνικές υποδομές της, η Ακαδημία μπάσκετ θα μπορεί στην νέα αγωνιστική περίοδο, να χρησιμοποιεί τον πλήρως ανακατασκευασμένο χώρο του παιδότοπου, ο οποίος απαρτίζεται από εφτά μπάσκετες που χρησιμοποιούνται για ατομικές προπονήσεις, καθώς και ένα αυθεντικό γήπεδο για αγώνες “3 on 3”. To δάπεδο επισκευάστηκε και χρωματίστηκε, ενώ τοποθετήθηκαν και δυο μπάσκετες."

Δεν υπάρχουν σχόλια