Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συρίγος: «Η συκοφαντική δυσφήμιση και η λάσπη έχουν πλέον ονοματεπώνυμο»

Με ανακοίνωση που απέστειλε ο Πολύδωρος Συρίγος κάνει λόγο για συκοφαντική δυσφήμιση προς το πρόσωπο του, ξεκαθαρίζοντας πως από τις 25/...

Με ανακοίνωση που απέστειλε ο Πολύδωρος Συρίγος κάνει λόγο για συκοφαντική δυσφήμιση προς το πρόσωπο του, ξεκαθαρίζοντας πως από τις 25/06 έχει λήξει η διοικητική του σχέση με την ΚΑΕ και πλέον παρακολουθεί τις εξελίξεις στο μπάσκετ του Πανιωνίου ως φίλαθλος και μικρομέτοχος.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

"H ιστορία συνεχίζεται. Κάποιοι έχουν αναγάγει σε καθημερινότητά τους τα κακόγουστα αστεία και τις ανακρίβειες σε κείμενα που συντάσσουν και δημόσιες αναφορές τους.

Αν δεν υποκρύπτουν άλλου είδους κίνητρα είναι «προϊόντα» εσκεμμένης παραπληροφόρησής τους.

Η συκοφαντική δυσφήμιση και η λάσπη έχουν πλέον ονοματεπώνυμο.

Αποφάσισα να δώσω τέλος τον κατήφορό τους. Οι εμπνευστές θα βγουν στην επιφάνεια .

Οι εξελίξεις στο μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ με αφορούν μόνο ως φίλαθλο και μικρομέτοχο(με ίδια κεφάλαια) από την 25/6/2018.Mέχρι τότε δεκτή η κριτική .Στις δύσκολες συνθήκες από το 2015 μέχρι την 25/6/18 προσπάθησα να βοηθήσω ,μετά από πρόσκληση,σε ένα περιβάλλον με πολλές απαιτήσεις ,κυρίως οικονομικές αφου τα εγγυημένα έσοδα της ομάδας υπολείπονται των πραγματικών αναγκών κατά πολύ.

Η διοικητική μου σχέση με την ΚΑΕ όμως ,έληξε επίσημα και αμετάκλητα την παραπάνω ημερομηνία.

Εχω αρνηθεί επίσης, γραπτώς προς τον ιδιο, κάθε ρόλο στην ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ,μετά την δήλωση αποχώρησης του μεγαλομετόχου την 7/8/2018.

Στην ΓΣ της 1/9/18 θα εκπροσωπηθώ μετοχικά από τον Ερ.Πανιώνιο.

Τοξικά φαινόμενα αντιμετωπίζονται μόνο με ενέργειες πρόληψης.

Η έλλειψη απάντησης ίσως για κάποιους κρύβει αδυναμία.

Για μένα ήταν σεβασμός σε αυτούς που κάποια στιγμή στο παρελθόν είχαμε κοινή πορεία. Οφειλω ένα ευχαριστώ στους φίλους που έγιναν μπροστάρηδες ή συμμέτοχοι στις κοινές αγωνίες μας .Είναι σίγουρο ότι μάτωσαν οικονομικά και ηθικά.

Η λάσπη επιστρέφεται στους μέντορές της. Μονόδρομος αυτό που μου υποδεικνύει η συνείδησή και η αξιοπρέπειά μου. Είμαι ευτυχής που έχω υγεία και δύναμη να γεμίζω παραγωγικά τον χρόνο μου με σημαντικότερα πράγματα .

ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια