Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Συσπειρωθείτε γύρω από τους Πάνθηρες, να είμαστε η δύναμη του Πανιωνίου!»

Ανακοίνωση των Πανθήρων: Η πιο μεγάλη ηθική ικανοποίηση είναι όταν ο πατέρας σου, σου αναγνωρίζει πως είσαι άξιος συνεχιστής του δρόμο...

Ανακοίνωση των Πανθήρων:

Η πιο μεγάλη ηθική ικανοποίηση είναι όταν ο πατέρας σου, σου αναγνωρίζει πως είσαι άξιος συνεχιστής του δρόμου που άνοιξε εκείνος.

Έτσι αισθανθήκαμε, όταν ανοίξαμε το παρακάτω κείμενο που συνέταξαν όλοι εκείνοι, οι σημερινοί 50ρηδες, που ξεκίνησαν αυτόν τον Σύνδεσμο το 1983.

Έναν Σύνδεσμο που ταυτίστηκε όσο κανένας άλλος με την ομάδα του (χαρακτηριστικά τα πρωτοσέλιδα όταν ο Πανιώνιος κερδίζει που γράφουν π.χ. “Πάνθηρας ο Ιστορικός”) και που τυγχάνει της καθολικής αναγνώρισης φίλων και αντιπάλων, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από πλευράς μας, υποσχόμαστε να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά για να πετύχουμε ακόμα πιο μεγάλα πράγματα και για να σταθούμε ακόμα πιο καλά δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα αλλά και το κοινωνικό μας σύνολο, όποτε αυτό και αν χρειαστεί.

Ζητάμε την συμμετοχή και την δράση όλων όσοι νιώθουν Panthers Club, από όποιο πόστο θεωρεί ο καθένας πως μπορεί να προσφέρει.

Ο καθένας είναι ευπρόσδεκτος και εμάς είναι μεγάλη μας χαρά να γίνονται ακόμα περισσότερα τα χέρια της προσφοράς και της εργασίας στα πεπραγμένα του Συνδέσμου.

Παρακάτω η επιστολή των ιδρυτικών μελών του Panthers Club :

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΔΡΥΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ «Panthers Club 1983»

Με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου και την επέτειο των 35 χρόνων ίδρυσης του Panthers Club, καλούμε τον κόσμο του Πανιωνίου σε εγρήγορση και οργάνωση δίπλα στην ομάδα μας.

Αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής και κάθε αγωνιστική, με κάθε αντίπαλο.

Ο Πανιώνιος μας χρειάζεται δίπλα του στις μάχες που θα δώσει και τη φετινή χρονιά.

Οι Πάνθηρες για 35 συνεχή χρόνια βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και αποτελούν σήμερα το μοναδικό φορέα οργάνωσης του κόσμου μας.

Εμείς, που ξεκινήσαμε ως παρέα αυτό που σήμερα είναι το Panthers Club, είμαστε δίπλα και στηρίζουμε τη σημερινή γενιά των οπαδών μας, οι οποίοι σε πολλά θέματα μας έχουν ξεπεράσει προς το καλύτερο. Είμαστε όλοι μαζί στο κλαμπ, στις δράσεις και στην οργάνωση του κόσμου μας.

Σας καλούμε να συσπειρωθείτε γύρω από τους Πάνθηρες και όλοι μαζί, σε όλο το γήπεδο, όχι μόνο στη Θύρα 3, να είμαστε η δύναμη του Πανιωνίου, της μεγάλης ομάδας των Νοτίων Προαστίων της Αθήνας.

Ραντεβού στις επάλξεις και καλή σεζόν για τον αγαπημένο μας Πανιώνιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια