Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κούρντι: «Με τον κόσμο μας να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στην πρεμιέρα»

Ο Αμίρης Κούρντι μίλησε για τη φιλική νίκη του Πανιώνιου επί της Παναχαϊκής, την καλή εικόνα της ομάδας στα φιλικά παιχνίδια και την πρε...

Ο Αμίρης Κούρντι μίλησε για τη φιλική νίκη του Πανιώνιου επί της Παναχαϊκής, την καλή εικόνα της ομάδας στα φιλικά παιχνίδια και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ.

Παράλληλα, τόνισε πως γύρισε πιο έμπειρος στον Ιστορικό, ενώ ανέφερε πως η ομάδα διαθέτει ποιότητα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova: 

Για την καλή εικόνα της ομάδας στα φιλικά: “Η αλήθεια είναι ότι έχουμε καλό πρόσωπο σε όλα τα φιλικά. Προσπαθούμε να κάνουμε την ανάπτυξη μας, παίζουμε ένα καινούργιο σύστημα που μας πηγαίνει και μας βολεύει, παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε. Είχαμε καλή εικόνα και πιστεύω θα έχουμε ακόμα καλύτερη με την έναρξη του πρωταθλήματος”.

Για το γεγονός πως με αυτό το σύστημα έχει όλη την δεξιά πλευρά: “Θέλει τρέξιμο είναι η αλήθεια. Θέλει πολύ τρέξιμο, αλλά μου αρέσει γιατί μου αρέσει να παίζω επιθετικά. Βέβαια θέλει και γρήγορες επιστροφές στην άμυνα”.

Για το πως θα αγωνίζεται ο Πανιώνιος: “Προτεραιότητα μας είναι να κρατάμε το μηδέν πίσω. Από εκεί και πέρα έχουμε ποιοτικούς παίκτες επιθετικά και αυτό φαίνεται και στα φιλικά”.

Για τους στόχους της ομάδας: “Δεν μου αρέσει να αναφέρομαι σε στόχους, όμως έχουμε μία ποιοτική ομάδα και πιστεύω θα τα πάμε πολύ καλά”.

Για την πρώτη αγωνιστική με τον ΟΦΗ: “Κάθε πρεμιέρα είναι και δύσκολη. Παίζουμε στην έδρα μας όμως, θα έχουμε τον κόσμο μας και ελπίζω να πάνε όλα καλά, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.

Για το αν γύρισε πιο έμπειρος στον Πανιώνιο: “Έχω γυρίσει πιο έμπειρος, μπορώ να βοηθήσω και τον εαυτό μου και την ομάδα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, χωρίς τραυματισμούς”.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια