Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Αποσύρουμε το ενδιαφέρον μας για την ΚΑΕ Πανιώνιος»

Οι Κωνσταντίνος Ράικος και Γεώργιος Κραββαρίτης γνωστοποίησαν ότι αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για τους για την ΚΑΕ Πανιώνιος, ξεκαθαρίζ...

Οι Κωνσταντίνος Ράικος και Γεώργιος Κραββαρίτης γνωστοποίησαν ότι αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για τους για την ΚΑΕ Πανιώνιος, ξεκαθαρίζοντας ότι αρνούνται να συμμετάσχουν σε επικοινωνιακά παιχνίδια.

Πιο συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι επενδυτές ανακοίνωσαν πως δεν έχουν λάβει ακόμα τα απαιτούμενα έγγραφα από την πλευρά Αλευρογιάννη, ώστε να ξεκινήσει ο έλεγχος της ΚΑΕ, αποσύροντας έτσι το ενδιαφέρον τους για τον Ιστορικό.

Συνεχίζεται, λοιπόν, το κλίμα αβεβαιότητας στον μπασκετικό Πανιώνιο και όλα αυτά ενώ έχουμε φτάσει πλέον στα τέλη του Αυγούστου!!!

Αναλυτικά η επιστολή τους: 

«Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο του Πανιωνίου ότι μέχρι και σήμερα 24/8 στις 12.00 μ.μ. (διορία που είχαμε δώσει στην ΚΑΕ Πανιώνιος) δεν έχουμε λάβει τα απαιτούμενα έγγραφα, τα οποία εγγράφως έχουμε ζητήσει από 13/8 ώστε να ξεκινήσει ο έλεγχος. Είναι η δεύτερη διορία η οποία δεν τηρείται για άγνωστους λόγους. Η στάση μας ήταν από την αρχή ξεκάθαρη και απόλυτα σαφής.

Επίσημα, αποσύρουμε το ενδιαφέρον μας διότι αρνούμαστε να συμμετέχουμε σε επικοινωνιακά παιχνίδια. Θα είμαστε δίπλα στον Πανιώνιο χωρίς την παραμικρή εμπλοκή σε σκοπιμότητες. Ευελπιστούμε αυτή η καθυστέρηση να μην ζημιώσει τον Πανιώνιο και ευχόμαστε η φετινή χρονιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη.

Κωνσταντίνος Δ. Ράικος
Γεώργιος Κ. Κραββαρίτης»

Δεν υπάρχουν σχόλια