Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σταυρόπουλος: «Τα δώσαμε όλα, ένιωσα απίστευτα στο γκολ»

Ο Πανιώνιος τα έδωσε όλα, ίδρωσε στο γήπεδο, όμως δεν κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε, σύμφωνα με τον Δημήτρη Σταυρόπουλο. Ο ...

Ο Πανιώνιος τα έδωσε όλα, ίδρωσε στο γήπεδο, όμως δεν κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε, σύμφωνα με τον Δημήτρη Σταυρόπουλο.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του Ιστορικού, ο οποίος σκόραρε και το γκολ της ισοφάρισης, μίλησε στην κάμερα της Nova και αναλυτικά τόνισε:

Για το ισόπαλο αποτέλεσμα: "Τα δώσαμε όλα, ιδρώσαμε στο γήπεδο. Δεν ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε, όμως και η ισοπαλία δεν είναι άσχημη. Λένε πως αν δεν κερδίσεις, τουλάχιστον μην χάσεις. Πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη, δεν ήρθε το γκολ στις φάσεις μας. Συνεχίζουμε...".

Για το γεγονός πως μετά το 1-0 έπεσε η ομάδα: "Ξεκινήσαμε καλά, σκοράραμε, είχαμε φάσεις, όμως μετά πέσαμε λίγο στο ματς. Το πρώτο γκολ του αντιπάλου ήταν τυχερό και μετά το 1-2 δεν το βάλαμε κάτω, προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε να σκοράρουμε, τα δώσαμε όλα, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε".

Για το νέο σύστημα της ομάδας: "Όλα τα καινούργια συστήματα θέλουν δουλειά και χρόνο για να προσαρμοστεί σε μία ομάδα. Είναι ένα πολύ καλό σύστημα, το οποίο το μαθαίνουμε από έναν πολύ καλό προπονητή και νομίζω στη συνέχεια θα μας δώσει πολλά".

Για το πως ένιωσε στο γκολ που πέτυχε: "Πολύ όμορφα, απίστευτα. Βέβαια το σημαντικό είναι να νικάει η ομάδα και να παίρνει τους βαθμούς".

Για την μεγάλη ευκαιρία που έχασε ο Μπανανά: "Όλα χάνονται και όλα μπαίνουν..."

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια