Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προς διατήρηση της συμφωνίας με δύο

Η διοίκηση μπορεί να άλλαξε στην ΚΑΕ, όμως όλος ο προγραμματισμός είναι πολύ πίσω, τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και η ομάδα αυτή τη στ...

Η διοίκηση μπορεί να άλλαξε στην ΚΑΕ, όμως όλος ο προγραμματισμός είναι πολύ πίσω, τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και η ομάδα αυτή τη στιγμή δεν έχει ούτε προπονητή, ούτε ρόστερ!

Ο κ. Χριστοδουλόπουλος και οι συνεργάτες του βρίσκονται σε επαφές τόσο για τον νέο τεχνικό της ομάδας, όσο και για παίκτες, ωστόσο μόνο εύκολα δεν φαίνονται τα πράγματα, με τις εξελίξεις να μην παίρνουν άλλες καθυστερήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, οι άνθρωποι της ομάδας σκέφτονται να ενεργοποιήσουν δύο συμφωνίες με παίκτες που είχε κάνει ο Σταύρος Αλευρογιάννης.

Ο λόγος για τους Κέισι Χιλ και Νταβιόν Μπέρι, οι οποίοι έχουν υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα, όταν είχαν συμφωνήσει με την προηγούμενη διοίκηση της ΚΑΕ.

Θυμίζουμε ότι ο πρώτος είναι 25χρονος Αμερικανός γκαρντ (1.85μ.) και την σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε στην Άλμπα Φέχερβαρ, με την οποία είχε μέσο όρο 12 πόντους, 4,8 ασίστ και 3,3 ριμπάουντ.

Όσον αφορά τον δεύτερο, είναι επίσης Αμερικανός γκαρντ (27 ετών, 1.93μ.) και την σεζόν 2017/18 αγωνίστηκε στην G-League με την φανέλα των Raptors 905, έχοντας 11.8 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ μέσο όρο.

Αναμένουμε, λοιπόν, τις εξελίξεις.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια