Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: «Αίσιο τέλος για τα αδέρφια μας...»

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των επτά οργανωμένων οπαδών του Πανιωνίου, οι οποίοι είχαν συλληφθεί αδίκως από την Ελληνική Αστυνομία, που ...

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των επτά οργανωμένων οπαδών του Πανιωνίου, οι οποίοι είχαν συλληφθεί αδίκως από την Ελληνική Αστυνομία, που τους πέρασε για αναρχικούς - αντιεξουσιαστές έξω από την ιταλική πρεσβεία!

Οι Πάνθηρες με ανακοίνωση τους ανέφεραν το ευχάριστο γεγονός με την απελευθέρωση των "αδερφών" τους, ενώ τα... έχωσαν στους δημοσιογράφους.

Θυμίζουμε ότι ΜΜΕ και ιστοσελίδες μετέφεραν ως «είδηση» (χωρίς να το έχουν διασταυρώσει βέβαια) ότι «συνελήφθησαν αναρχικοί οι οποίοι έκαναν ντου και ανάρτησαν πανό κατά της μεταναστευτικής πολιτικής της Ιταλίας» ή ότι «ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για την κατάρρευση της γέφυρας στη Γένοβα». Κάτι φυσικά που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα και κάτι που εκθέτει πολλά ΜΜΕ, τα οποία υιοθέτησαν και αναπαρήγαγαν μία «είδηση» που δεν ισχύει!!!

Η ανακοίνωση των Πανθήρων: 

"Αίσιο τέλος για τα επτά αδέρφια μας. Η εξέλιξη στις χθεσινές προσαγωγές τους είχε την μοναδική εξέλιξη που επιβαλλόταν να υπάρξει. Να αφεθούν δηλαδή ελεύθεροι.

Αυτό που μας εξοργίζει όμως είναι ο τρόπος που λειτουργεί το εγχώριο “δημοσιογραφικό” κύκλωμα. Αραχτοί στον υπολογιστή, τηλέφωνο στον φίλο τους τον μπάτσο για να τους δώσει την είδηση. Τους λέει, λοιπόν, ο σύνδεσμός τους ο σερίφης μιαν ιστορία (έτσι όπως μπορεί να την κατάλαβε αυτός) και έτοιμη η .. “είδηση”!

Αυτοί είναι σήμερα οι “δημοσιογράφοι”. Μαριονέτες των κομμάτων, ειδικοί στην διασπορά ψευδών ειδήσεων, ενορχηστρωτές του φόβου (το νούμερο ένα όπλο για την κοινωνική καταστολή) και δεξί χέρι του συστήματος διαφθοράς.

Για όλα υπάρχει μια ταμπέλα την οποία πρόθυμα σου φοράνε χωρίς πολλά - πολλά. Αναρχικοί, οπαδοί, πρόσφυγες, μετανάστες, έγχρωμοι και λοιποί φτωχοδιάβολοι στην πύρα.

Ούτε έρευνα, ούτε διασταύρωση στοιχείων, ούτε μάχιμο ρεπορτάζ, ούτε κάτι που να μοιάζει με το επάγγελμα που κάνουν.

Ελεεινά ανθρωπάκια που για τρείς και εξήντα ξεπουλάνε ευχαρίστως την ίδια τους την μάνα. Για ένα like στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Άτομα που θα γλύψουν κατουρημένες ποδιές για μια αράδα, η οποία στην τελική μπορεί να μην έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Ποιος έχει απομείνει άλλωστε να διασταυρώνει; Ίσα ίσα κάτι για να γεμίσουν τις γραμμές, να κάνουν εντύπωση και μετά .. αν δεν είναι, δεν βαριέσαι.

Η βρωμιά από τα πληκτρολόγια μεταφέρεται στις οθόνες και από κει στο εύπεπτο κοινό που διψάει για δράση και ίντριγκα.

Σαπίλα κοινωνική της οποίας όταν ενώσεις τα κουκιά, εύκολα καταλαβαίνεις γιατί σήμερα βρισκόμαστε στο σημείο που είμαστε κοινωνικά και πολιτικά.

Με τις υγείες μας.

Panthers Club 1983"

Δεν υπάρχουν σχόλια