Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νίκη με Μασούρα!

Μια ακόμη φιλική αναμέτρηση για τον Ιστορικό με θετικό πρόσημο. Η ομάδα του Ζοσέ Ανιγκο, στο πρώτο τους ματς μπροστά στο κοινό τους σ...

Μια ακόμη φιλική αναμέτρηση για τον Ιστορικό με θετικό πρόσημο.

Η ομάδα του Ζοσέ Ανιγκο, στο πρώτο τους ματς μπροστά στο κοινό τους στη Νέα Σμύρνη, επικράτησαν με 1-0 του Παναιτωλικού, δείχνοντας ξανά Καλά δείγματα ενόψει της νέας σεζόν.

Σκόρερ του τέρματος της φιλικής νίκης για τον Ιστορικό χρίστηκε ο Γιώργος Μασούρας, ο οποιός στο 39ο λεπτό πέτυχε το γκολ που έκρινε τον αγώνα. Η φάση του τέρματος προήλθε από ωραία ενέργεια του Σπιριντονοβιτς.

Από εκεί και πέρα έλειψαν οι κλασικές ευκαιρίες, με τον Πανιώνιο στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους να χάνει κάποιες καλές φάσεις με τους Μασούρα και Κότσιτς για να πετύχει και δεύτερο τερμα, με το 0-0 να μένει έως το τέλος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πανιώνιος παραμένει αήττητος μετά από πέντε φιλικά παιχνίδια, καθώς μετράει 3 νίκες και 2 ισοπαλίες.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μανοΐλοβιτς, Κούρντι (76’ Παπαγεωργίου), Ντομίνγκες (79’ Μίκο), Ντε Ταντέο, Σταυρόπουλος, Κότσιτς (76’ Σαραμαντάς), Κεϊτά (70’ Τσιλούλης), Οικονομίδης (70’ Κόρμπος), Μασούρας (70’ Αλμπεργκ), Σπιριντόνοβιτς (58’ Σεράφ), Ντουρμισάι (70’ Καμαρά).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης (46’ Γιαννακόπουλος), Μαρινάκης (75’ Μπελεβώνης), Ρότσα (46’ Τσοκάνης), Μιχάι (75’ Χαντάκιας), Ντίας (46’ Βασιλούδης), Αργκους (75’ Γιαννιώτης), Ερικσον (75’ Αγρόδημος), Μάρκος Πάουλο (70’ Νταλακούρας), Γουίλιαν (75’ Παρράς), Μάσουρεκ (46’ Λιάβας), Μανά (70’ Βακράκος).

Δεν υπάρχουν σχόλια