Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δάρας: «Να ξεκινήσουμε οπωσδήποτε στις 25 Αυγούστου!»

Για την επιτακτική ανάγκη να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στην ώρα του μίλησε ο Χρήστος Δάρας σε ραδιοφωνικό σταθμό. Ο αντιπρόεδρος της Σού...

Για την επιτακτική ανάγκη να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στην ώρα του μίλησε ο Χρήστος Δάρας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο αντιπρόεδρος της Σούπερ Λιγκ και πρόεδρος του Πανιωνίου, αναφέρθηκε στις τηλεοπτικά άστεγες ομάδες, το πλάνο πενταετίας με τους όρους του Υφυπουργού, Γιώργου Βασιλειάδη, αλλά και τον αριθμό των ομάδων που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα τα επόμενα δύο χρόνια, δηλώνοντας αισιόδοξος πώς θα βρεθεί, τελικά, η λύση.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον Πανιώνιο, τονίζοντας πως τα τελευταία 3-4 χρόνια έχει μάθει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αναλυτικά όσα είπε στον "Σπορ fm":

Για το αν θα βρεθεί λύση άμεσα για την έναρξη του πρωταθλήματος: «Θα μιλήσω σαν φίλαθλος του ποδοσφαίρου. Πρέπει όλοι όσοι εμπλέκονται στο κοινωνικό άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο να κόψουμε το κεφάλι μας να ξεκινήσει το πρωτάθλημα 25 Αυγούστου. Ταλαιπωρείται πολύς κόσμος ο οποίος έχει το ποδόσφαιρο μας αποκούμπι στα προβλήματά του. Όσοι εμπλέκονται να βάλουν και να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να ξεκινήσει οπωσδήποτε στις 25 Αυγούστου. Έστω και μία εβδομάδα αναβολή να πάρει, μπαίνουν οι Εθνικές και θα πάμε 20 Σεπτέμβρη. Θα υπάρχει πλήρης καταστροφή και για τις ομάδες και για όλο τον κόσμο».

Για τις τηλεοπτικά άστεγες ομάδες: «Προσωπικά σαν Πανιώνιος, είμαι από τις ομάδες που υπέγραψαν με τη Nova. Υπογράψαμε γιατί καλώς ή κακώς, κάποιος άλλος έσπασε την κεντρική διαχείριση. Τις μικρές ομάδες μας συνέφερε να υπάρχει, γιατί μας έδινε μια σιγουριά. Έτσι προσπαθήσαμε να κλείσουμε συμβόλαιο. Υπάρχουν ομάδες που δεν έχουν βρει ακόμα συμβόλαιο. Οι ρήτρες εμπιστευτικότητας σπάνε από τη μια μέρα στην άλλη. Να αφήσουμε τις ρήτρες και να κοιτάξουμε ότι δεν είναι σωστό να γίνει πρωτάθλημα όταν επτά ομάδες είναι άστεγες . Είναι αθέμιτος ανταγωνισμός, αφού σε εμάς τις πιο μικρές ομάδες, το έσοδό μας, μην γελιόμαστε, είναι τα τηλεοπτικά».

Για το πλάνο πενταετίας με τους όρους Βασιλειάδη: «Το πλάνο πενταετίας με όλους τους όρους που τους έβαζε ο κος Βασιλειάδης στο συμβούλιο της Σούπερ Λίγκα δεν πέρασε και αυτό που πρέπει να γίνει είναι να υπάρχει οπωσδήποτε μια συμφωνία. Αν μέχρι τις 9 δεν βρεθεί τηλεοπτική στέγη θα πρέπει ο Υπουργός να δεχθεί κάποιες παραχωρήσεις, ούτως ώστε να στεγαστούν στο πλάνο που βάζει».

Για τον αριθμό των ομάδων: «Στις 14 συμφωνήσαμε να είμαστε εξαρχής . Και για του χρόνου. Άλλο τι λέει το ρεπορτάζ, άλλο τι περνάει από το συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας. Εμείς κάνουμε πίσω σε πάρα πολλά πράγματα . Εμείς δεν δεχόμαστε τις 12 ομάδες για το 2019-20. Αν ο Υπουργός δεχθεί το 14 θα βρεθεί μια μέση λύση».

Για τον αριθμό των δανεικών: «Είναι λογικό για τους τέσσερις δανεικούς. Είναι λογικό μια ομάδα να μην έχει δέκα δανεικούς από μια άλλη ομάδα. Να υπάρχει ένα μέτρο. Αλλιώς να αλλάζει το όνομα σε ‘τάδε Β’. Το μόνο που δεν δεχθήκαμε είναι να είναι 12 οι ομάδες. Θα καταλήξουμε η επαρχία να μην έχει εκπρόσωπο στη Σούπερ Λίγκα».

Για το ποιό είναι το δια ταύτα: «Το δια ταύτα είναι είτε λέγεται Υπουργός, είτε Σούπερ Λίγκα, πρέπει οπωσδήποτε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα την προκαθοριμένη ημερομηνία. Αλλιώς το προϊόν που λέγεται ποδόσφαιρο θα πέσει κι άλλο και αυτό είναι κακό για όλο τον κόσμο. Όλοι έχουμε καταλάβει ότι πρέπει να βρεθεί και θα βρεθεί λύση».

Για το Πανιώνιο: «Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που εδώ και 3-4 χρόνια θέλει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και φέτος. Το πώς, θα τη βρούμε την άκρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια