Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σίμτσακ στο... στόχαστρο!

Στον Πανιώνιο έχουν ξεκινήσει τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό και έχουν δώσει προτεραιότητα στον ελληνικό κορμό της ομάδας. Ο Θανάσης Σ...

Στον Πανιώνιο έχουν ξεκινήσει τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό και έχουν δώσει προτεραιότητα στον ελληνικό κορμό της ομάδας.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και οι συνεργάτες του εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις γηγενών παικτών, με το όνομα του Βασίλη Σίμτσακ να έχει βγει στο προσκήνιο.

Ο πολύπειρος σέντερ είναι γνωστός στον κυανέρυρθο κόσμο, καθώς είχε αγωνιστεί με επιτυχία στη Νέα Σμύρνη την σεζόν 2013-14, ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε πανηγύρισε την άνοδο με το Περιστέρι στην Α1.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις και το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Από εκεί και πέρα, η περίπτωση απόκτησης του Θωμά Κωττά βρίσκεται ακόμα πιο κοντά. Πανιώνιος και παίκτης βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές και αναμένεται να υπάρξει θετική κατάληξη στις συζητήσεις τους.

Τέλος, στον Πανιώνιο εξετάζουν και την περίπτωση του Γιάννη Δημακού που αγωνίστηκε στον Προμηθέα Πατρών, ενώ στο προσκήνιο παραμένει και το όνομα του Μωραΐτη

Δεν υπάρχουν σχόλια