Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προς Γλυφάδα.... ολοταχώς!

Ένα θέμα που "καίει" τον μπασκετικό Πανιώνιο ενόψει της νέας σεζόν είναι το γηπεδικό. Ως γνωστόν το κλειστό του Αρτάκης έχει ...

Ένα θέμα που "καίει" τον μπασκετικό Πανιώνιο ενόψει της νέας σεζόν είναι το γηπεδικό.

Ως γνωστόν το κλειστό του Αρτάκης έχει προγραμματιστεί να κατεδαφιστεί και οι κυανέρυθροι είναι αναγκασμένοι να αναζητήσουν άλλη έδρα για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας στην Α1.

Η διοίκηση του Πανιωνίου το τελευταίο διάστημα "τρέχει" όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε αυτό το θέμα να κλείσει άμεσα. Μάλιστα, όπως είπε ο Σταύρος Αλευρογιάννης -στο περιθώριο της παρουσίασης του Σκουρτόπουλου- "μέσα στην επόμενη εβδομάδα είναι πιθανό να έχουμε καταλήξει στο γήπεδο που θα παίζει η ομάδα τη νέα σεζόν".

Ποιο είναι το γήπεδο αυτό; Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για το κλειστό της Γλυφάδας. Το εν λόγω γήπεδο πληροί τις προδιαγραφές για αγώνες της πρώτης κατηγορίας και σε γενικές γραμμές είναι ένα κλειστό με αρκετά θετικά, όπως η μετάβαση του κόσμου εκεί με τα ΜΜΜ (Μέσα Μαζικής Μεταφοράς).

Οι άνθρωποι της ΚΑΕ βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου και τον πρώην καλαθοσφαιριστή Περικλή Δορκοφίκη (Τομεάρχης Αθλητισμού και Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας), ώστε να προχωρήσουν οι σχετικές διαδικασίες.

Φυσικά υπάρχουν και αρνητικά για το εν λόγω γήπεδο, καθώς το χρησιμοποιούν και άλλες ομάδες, όπως η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, η οποία εκτός από τους αγώνες πρωταθλήματος δίνει και ευρωπαϊκά παιχνίδια εκεί. Επιθυμία των κυανέρυθρων είναι να γίνονται συνολικά 5 προπονήσεις στο γήπεδο της Γλυφάδας (3 απογευματινές, δύο πρωινές).

Να σημειώσουμε ότι όλες οι ομάδες πρέπει να δηλώνουν τυπικά και δεύτερη έδρα για τους εντός έδρας αγώνες και όπως φαίνεται το γήπεδο που θα δηλωθεί από τους ανθρώπους του συλλόγου ως "δεύτερο" θα είναι αυτό των Ηλυσίων.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί, πως η ΚΑΕ έκανε προσπάθειες για να βρει γήπεδο για να αγωνίζεται η ομάδα πιο κοντά στη Νέα Σμύρνη, όμως τόσο η περίπτωση του κλειστού του Εσπέρου στη Καλλιθέα όσο και το νέο κλειστό του Φαλήρου δεν προχώρησαν.

Στην πρώτη περίπτωση το γήπεδο της Καλλιθέας δεν πληροί τις προδιαγραφές, ενώ όσον αφορά για το Φάληρο ο Δήμαρχος Χατζηδάκης δεν ήταν θετικός να παραχωρήσει το κλειστό, φοβούμενος μάλλον τυχόν επεισόδια.

Έτσι, η περίπτωση της Γλυφάδας αυτή τη στιγμή φαίνεται σχεδόν βέβαιη ή τουλάχιστον πως συγκεντρώνει πάρα πολλές πιθανότητες για τον Πανιώνιο και δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε και πιο επίσημες εξελίξεις...

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια