Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συνεχίζεται η σκληρή δουλειά στην Πολωνία (photos)

Με εντατικούς ρυθμούς οι οποίοι ανεβαίνουν διαρκώς, συνεχίζεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Πανιωνίου στην Πολωνία. Ο Ζοσέ Αν...

Με εντατικούς ρυθμούς οι οποίοι ανεβαίνουν διαρκώς, συνεχίζεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Πανιωνίου στην Πολωνία. Ο Ζοσέ Ανιγκό και οι συνεργάτες του, βλέπουν τους παίκτες του Ιστορικού, να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, σε ένα πρόγραμμα προπόνησης που περιλαμβάνει ποικιλία ασκήσεων, τόσο στο γήπεδο, όσο και στο γυμναστήριο.

Οι πρωινές προπονήσεις περιλαμβάνουν ασκήσεις ενδυνάμωσης, ενώ οι απογευματινές ασκήσεις τακτικής και συνδυαστικά παιχνίδια στο γήπεδο. Μετά το τέλος του σκληρού προγράμματος, αλλά και στον ελεύθερό τους χρόνο, οι παίκτες του Πανιωνίου έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, με τις ανέσεις που τους παρέχει το ξενοδοχείο “Olympic” το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Βρόνκι.

Για το Σάββατο, είναι προγραμματισμένο το δεύτερο φιλικό παιχνίδι επί πολωνικού εδάφους, αυτό με την Ομόνοια το οποίο θα ξεκινήσει στις 18:00 ώρα Ελλάδος.



Δεν υπάρχουν σχόλια