Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Άκρως επιτυχημένο το «Καψούρα & Αλητεία» των Πανθήρων! (photos)

Με μία άκρως επιτυχημένη συναυλία ολοκληρώθηκε το φετινό Φεστιβάλ «Καψούρα & Αλητεία» που διοργάνωσε το Panthers Club. Το Φεστιβάλ, όπ...

Με μία άκρως επιτυχημένη συναυλία ολοκληρώθηκε το φετινό Φεστιβάλ «Καψούρα & Αλητεία» που διοργάνωσε το Panthers Club.

Το Φεστιβάλ, όπως και πέρυσι, περιελάμβανε αγώνες ποδοσφαίρου 5Χ5  και αγώνες μπάσκετ 3Χ3, μεταξύ ομάδων αποτελούμενων από φιλάθλους του Πανιωνίου και κορυφώθηκε με την συναυλία, η οποία αρχικά ήταν να γίνει στις 17 Ιουνίου αλλά μεταφέρθηκε λόγω κακοκαιρίας την 1η Ιουλίου. Στη συναυλία συμμετείχαν πολλοί καλλιτέχνες, μερικοί εκ των οποίων είναι πολύ γνωστοί στο είδος της μουσικής που παίζουν.

Μετά τη λήξη της συναυλίας το Panthers Club, με ανακοίνωση που εξέδωσε, ευχαρίστησε όσους παρευρέθηκαν στο Φεστιβάλ, όσους βοήθησαν στη διοργάνωση του και ανανέωσε το ραντεβού με όλους για το επόμενο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Panthers Club 1983:

Τελείωσε το 2ο Φεστιβάλ «Καψούρα & Αλητεία 2018» του Panthers Club 1983 και μόνο όμορφες εικόνες θα μας μείνουν από αυτό.

Καταρχάς θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συμμετείχαν. Τον κάθε έναν από σας που έδωσε τα €3 της εισόδου, που αγόρασε κάποιο t shirt, μια μπύρα, ένα καλαμάκι.

Για έναν Σύνδεσμο που διατηρεί στο ακέραιο την αυτονομία του, κάθε ενίσχυση είναι μια ανάσα.

Για τα δικαστήρια, για την οργάνωση της κερκίδας, για την στήριξη ανθρώπων στο κοινωνικό μας σύνολο που το χρειάζονται αλλά ακόμα και για το στήσιμο της ίδιας της συναυλίας.

Μεγάλο ευχαριστώ σε όλους του καλλιτέχνες (Φάνης Αφανής, Ill Shadow, Barry Mitchell Jr., The Titz Punk Rock, Κακό Συναπάντημα, Κύκνειο Άσμα (Kykneio Asma), Mentira Witch Project, N-arrow, Μεθυσμένα Ξωτικά), τους εργάτες πίσω από το στήσιμο (μεταφορική, ηχολήπτες DJ STIGMA, τεχνικούς), τα δικά μας παιδιά που εργάστηκαν, όπως την Λυδία Πετροπούλου στην οποία οφείλουμε το φωτογραφικό υλικό αλλά και όλες εκείνες & όλους εκείνους που ήταν στα πόστα (μπλούζες, μπύρες, καλαμάκια, πόρτα, πανιά κλπ) και εργάστηκαν για να βγει η συναυλία.

Ευχαριστούμε θερμά το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Νέας Σμύρνης που κάλυψε την εκδήλωση αλλά και τον Πολιτιστικό & Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Ν. Σμύρνης για την βοήθειά του όπου αυτή χρειάστηκε.

Respect στον Konstantinos Karastefanis για το promo video που μας έφτιαξε.

Περάσαμε όμορφα, κλείσαμε με τον ιδανικό τρόπο την χρονιά.

Σύντομα θα ενημερώσουμε για τα διαρκείας της θύρας 3, για την σεζόν 2018-19.

Μείνετε συντονισμένοι!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΟΝΟ

Ανυπομονούμε ήδη για το «Καψούρα & Αλητεία 2019»














Φωτογραφίες: Λυδία Πετροπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια