Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι μεταγραφικές «πινελιές» στο κυανέρυθρο ρόστερ!

Τις τελευταίες μεταγραφικές... πινελιές βάζουν στον Πανιώνιο, προκειμένου να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικ...

Τις τελευταίες μεταγραφικές... πινελιές βάζουν στον Πανιώνιο, προκειμένου να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ο Σουηδός μέσος Έρικ Ισραέλσον βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους ανθρώπους του συλλόγου και είναι πολύ πιθανό σύντομα να έρθει στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα.

Αν τελικά αποκτηθεί ο 29χρονος, τότε οι κυανέρυθροι ενισχύονται σημαντικά στην μεσαία τους γραμμή και σίγουρα ο άξονας που "χτίζει" ο Πανιώνιος θα είναι πολύ δυνατός.

Από εκεί και πέρα, μία θέση που στον Πανιώνιο θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή, είναι αυτή του στόπερ. Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ υπάρχουν οι Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Ντε Ταντέο και ο νεαρός Μίκο (ανέβηκε από την Κ20).

Επιθυμία των κυανέρυθρων, λοιπόν, είναι να αποκτηθεί ένας ακόμη παίκτης, με τον οποίο θα "κλείσει" το ρόστερ όσον αφορά στην θέση του κεντρικού αμυντικού.

Στο προσκήνιο παραμένει το όνομα του Γιαγιά Μπανανά με τον οποίο υπάρχουν επαφές, αλλά εξετάζεται και η περίπτωση του Δημήτρη Γούτα για τον οποίο οι άνθρωποι του Πανιωνίου ενδέχεται να κάνουν κίνηση αν μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό (δεν υπολογίζεται). Ο 24χρονος αμυντικός έχει αγωνιστεί με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό στις βελγικές ομάδες, Κόρτραϊκ (26 συμμετοχές) και Σιντ-Τρουίντεν (19 συμμετοχές).

Επίσης, στους κυανέρυθρους έχουν προταθεί και δύο ακόμη καλές περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών, τα ονόματα των οποίων όμως δεν έχουν γίνει γνωστά.

Τέλος, όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο 28χρονος Σλοβένος Μίλαν Κότσιτς -όπως έχουμε αναφέρει κι άλλες φορές- είναι το φαβορί για να αποκτηθεί.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια