Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλικό στη Λαμία

Στις 29 Ιουλίου θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα η αποστολή του Πανιωνίου, όταν και θα ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της...

Στις 29 Ιουλίου θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα η αποστολή του Πανιωνίου, όταν και θα ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασία του στην Πολωνία.

Φυσικά η "δουλειά" του Ζοσέ Ανιγκό με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας θα συνεχιστεί στην χώρα μας και μάλιστα ήδη προγραμματίστηκε το πρώτο φιλικό παιχνίδι που θα δώσουν οι κυανέρυθροι με την επιστροφή τους στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα ο Ιστορικός την Τετάρτη 1 Αυγούστου θα πάει στην Λαμία, όπου και θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Το εν λόγω ματς θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Λαμίας, στις 18:30.

Θυμίζουμε ότι ήδη έχουν ανακοινωθεί τα δύο εντός έδρας φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη, κόντρα σε Παναιτωλικό (11 Αυγούστου, στις 19:00) και Παναχαϊκή 18 Αυγούστου, στις 19:30).

Τέλος, να αναφέρουμε ότι το Σάββατο (28/07) ο Πανιώνιος θα δώσει το δεύτερο και τελευταίο φιλικό του στην Πολωνία, όπου θα αντιμετωπίσει την κυπριακή Ομόνοια.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια