Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αλεξανδρής: «Οι διαφορές λύνονται με διάλογο, έτσι θα πάει μπροστά ο Πανιώνιος»

Για τα δρώμενα στο μπασκετικό Πανιώνιο και τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στην διοίκηση της ΚΑΕ και τους οργανωμένους οπαδούς του συλ...

Για τα δρώμενα στο μπασκετικό Πανιώνιο και τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στην διοίκηση της ΚΑΕ και τους οργανωμένους οπαδούς του συλλόγου μίλησε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Ο πρώην τεχνικός της ομάδας παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα "basketblog" και αναφερόμενος στον Πανιώνιο τόνισε: 

"Παρακολουθώ με πολύ μεγάλη προσοχή τα δρώμενα του Πανιωνίου. Υπάρχουν κάποιες διαφορές μεταξύ τους, κάτι που ένιωσα και εγώ στο πετσί μου όταν ήμουν στην ομάδα. Εγώ από την μεριά μου θα ήταν unfair να μην πω καλά λόγια, γιατί η συνεργασία μου με την οικογένεια Αλευρογιάνννη ήταν τέλεια, δεν έχω παράπονο. Αυτό που προέχει για τον Πανιώνιο είναι να ενωθούν όλοι μαζί. Μόνο έτσι θα πάει μπροστά η ομάδα. Οι διαφορές λύνονται face to face με διάλογο. Νομίζω μία συνάντηση όλων των παραγόντων και βάλουν κάτω όλα τα προβλήματα μπορούν να τα λύσουν, προκειμένου η ομάδα να πάει μπροστά και λόγω μεγέθους που έχει. Ειδικά τώρα που το μέλλον φαντάζει διαφορετικό, γκρεμίζεται το Αρτάκης και χτίζεται ένα νέο σύγχρονο κλειστό, κάτι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο".

Δεν υπάρχουν σχόλια