Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Αλίγι και οι... αποχωρήσεις!

Ο Πανιώνιος κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό "παζάρι" και εκτός των άλλων αναζητεί έναν παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυ...

Ο Πανιώνιος κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό "παζάρι" και εκτός των άλλων αναζητεί έναν παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Σε αυτή την θέση, μετά την αποχώρηση του Τασουλή, υπάρχει μόνο ο Σαραμαντάς, κάτι που σημαίνει πως επιθυμία της ομάδας είναι να ενισχυθεί το ρόστερ (και) στην εν λόγω θέση.

Ένα όνομα που έφεραν στο προσκήνιο τα ΜΜΕ της Αλβανίας είναι αυτό του Νασέρ Αλίγι.

Πρόκειται για τον 24χρρονο αριστερό μπακ που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις ακαδημίες της Ααράου (2007-2008) και της Βασιλείας (2008-2014). Στη συνέχεια φόρεσε την φανέλα της 1ης ομάδας της Βασιλείας για τρία χρόνια (2013-2016) με 41 εμφανίσεις και 1 γκολ, κατακτώντας μαζί της 3 συνεχόμενα πρωταθλήματα Ελβετίας. Ακολούθησε μία διετία στη Βαντούζ, έπαιξε μία σεζόν στην Καϊζερσλάουτερν και τελευταίος του σταθμός ήταν η Βίρτους Εντέλα, ομάδα της Ιταλίας.
Έχει φορέσει 11 φορές τη φανέλα της εθνικής του ομάδας και ήταν στην αποστολή της Αλβανίας που έπαιξε στην τελική φάση του Εuro 2016.

Μάλιστα, οι Αλβανοί αναφέρουν ότι υπάρχει και συμφωνία ανάμεσα σε παίκτη και Πανιώνιο, όμως κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει, αφού (έως τώρα) ο Αλίγι απλά έχει προταθεί και εξετάζεται από τους κυανέρυθρους.

Αποχωρήσεις...

Από εκεί και πέρα τρεις παίκτες που δεν θα συνεχίσουν καριέρα τους στη Νέα Σμύρνη είναι οι Ουάσινγκτον, Νόβακ και Μπραχίμι.

Και οι τρεις ποδοσφαιριστές είχαν αποκτηθεί τον περασμένο Ιανουάριο από τον Πανιώνιο, όμως η παραμονή τους στην Πλατεία δεν θα διαρκέσει τελικά πολύ.

Οι άνθρωποι του Ιστορικού έχουν αποφασίσει να λύσουν την συνεργασία τους με τους συγκεκριμένους παίκτες -οι οποίοι δεν συμμετέχουν καν στο πρόγραμμα της ομάδας αυτές τις μέρες- και απ' ότι φαίνεται απομένουν μόνο κάποια διαδικαστικά θέματα για να μείνουν και τυπικά ελεύθεροι.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια