Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τέλος μεταβατικής περιόδου, κληρώσεις πρωταθλήματος και Κυπέλλου

Ανακοίνωση - ενημέρωση της Διοικούσας Επιτροπής του Γυναικείου Μπάσκετ Την Τρίτη, 24.07.2018, πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο κλίμα η τελ...

Ανακοίνωση - ενημέρωση της Διοικούσας Επιτροπής του Γυναικείου Μπάσκετ

Την Τρίτη, 24.07.2018, πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο κλίμα η τελευταία προπόνηση της "μεταβατικής περιόδου" για τις αθλήτριες της ομάδας μας που ολοκλήρωσαν ένα στάδιο σοβαρής δουλειάς, με έμφαση στην ατομική βελτίωση. Δόθηκαν συγκεκριμένες οδηγίες από τους προπονητές Άγγελο Τσίκληρα και Γιάννη Αντωνόπουλο στα κορίτσια μας για το διάστημα των καλοκαιρινών τους διακοπών και όλοι μαζί ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 30 Αυγούστου οπότε και θα ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, όπου με "διπλές" προπονήσεις θα μπουν οι βάσεις για μια ακόμη πιο ανταγωνιστική παρουσία στο επόμενο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.

Παράλληλα, στη σημερινή [27.07.2018] κλήρωση των διοργανώσεων του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου της Ε.Ο.Κ. για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019, που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL, απονεμήθηκε στην ομάδα μας το βραβείο και τα αναμνηστικά μετάλλια για την κατάκτηση της 3ης θέσης του προηγούμενου πρωταθλήματος της Α-1 Γυναικών.

Σχετικά με την κλήρωση του Πρωταθλήματος, αυτή χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα «πονηρή», αφού ο Πανιώνιος καλείται να αντιμετωπίσει στις πρώτες αγωνιστικές, ισχυρούς αντιπάλους. Στην πρεμιέρα [26.10.2018] θα κληθεί να ξεπεράσει ως γηπεδούχος το εμπόδιο του Π.Α.Ο.Κ., ενώ μετά τη δεύτερη και τρίτη αγωνιστική, στις οποίες θα αντιμετωπίσει, κατά σειρά, την Ελευθερία Μοσχάτου [εκτός] και τον Αθηναϊκό [εντός], η ομάδα μας θα ταξιδέψει στη Λευκάδα για να αναμετρηθεί με την πολύ ενισχυμένη και με υψηλούς φετινούς στόχους ομάδα της Νίκης Λευκάδας.

Για το θεσμό του Κυπέλλου, η κληρωτίδα ναι μεν ... χαμογέλασε, αφού για πρώτη φορά η ομάδα μας δεν θα «υποχρεωθεί» να ταξιδέψει εκτός Αθηνών, πλην όμως στη φάση των «16» θα αντιμετωπίσει τη νεοφώτιστη στην Α-1 ομάδα της Ελευθερίας Μοσχάτου [σε μονό αγώνα εκτός έδρας] και σε περίπτωση νίκης - πρόκρισης, θα αντιμετωπίσει σε μονό αγώνα εντός έδρας τη Νίκη Λευκάδας, στην προσπάθεια για πρόκριση για 2η φορά κατά την τελευταία τριετία στο final four.

Ως γνωστόν, οι εντός έδρας αγώνες της φετινής [τουλάχιστον] αγωνιστικής περιόδου θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Μίλωνα, δεδομένης της επικείμενης έναρξης των εργασιών κατεδάφισης του Κλειστού της οδού Αρτάκης. Με την ευκαιρία αυτή η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Γυναικείου Μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ θα θέλαμε να εκφράσουμε δημοσίως τις ευχαριστίες μας στον Πρόεδρο και όλα τα μέλη του ΔΣ του φίλου σωματείου του ΜΙΛΩΝΑ, για την αλληλέγγυα διάθεση που επέδειξαν από την πρώτη κιόλας στιγμή και το κλίμα εγκάρδιας φιλοξενίας που ήδη απολαμβάνουμε ...

Ευχόμαστε καλή ξεκούραση και καλό καλοκαίρι σε όλους...

Η Διοικούσα Επιτροπή
του Γυναικείου Μπάσκετ

Δεν υπάρχουν σχόλια