Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανακοίνωση Στίβου Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.

Ανακοίνωση Τμήματος Στίβου Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. Επειδή η επιστολή του αθλητή μας Γιώργου Φωτεινόπουλου έχει πάρει διαστάσεις στα μέσα δικτύω...

Ανακοίνωση Τμήματος Στίβου Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.

Επειδή η επιστολή του αθλητή μας Γιώργου Φωτεινόπουλου έχει πάρει διαστάσεις στα μέσα δικτύωσης, οφείλουμε σαν σύλλογος να απαντήσουμε.

Κατ’ αρχήν ο Σύλλογος σέβεται και τιμά όλους τους αθλητές. Και γνωρίζοντας το ήθος του δικού μας αθλητή, είμαστε βέβαιοι πως παρά την προσωπική του πικρία, το ύφος αυτό της επιστολής δεν τον εκφράζει. Άλλωστε ο αθλητής μας είναι δηλωμένος να πάρει κανονικά μέρος στους αγώνες Νέων Ανδρών στη Λάρισα. Δεν θα μπούμε λοιπόν σε αντιπαράθεση για το ποιος είπε τι, πότε το είπε και αν το είπε. Ας δεχτούμε ότι μπορεί να ήταν μια εκτίμηση, σωστή ή λάθος, και ότι με κανέναν τρόπο δεν εμπεριείχε στόχο μείωσης του αθλητή, κακία ή κάποιο δόλο.

Όσον αφορά τώρα σχόλια και χαρακτηρισμούς από ανθρώπους μάλιστα του αθλητισμού αναφέρουμε τα εξής: Ο Σύλλογος είναι τόσο μεγάλος που δεν μπορεί να γίνει μαγαζάκι κανενός. Στις εγκαταστάσεις του φιλοξενούνται και γυμνάζονται καθημερινά προπονητές και αθλητές, Διεθνείς ή όχι, που με το ήθος τους τιμούν την φιλοξενία αυτή. Όσον αφορά δε τις μεταγραφοφιλολογίες, όλοι οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν πως στον Πανιώνιο έρχονται όσοι θέλουν και φεύγουν όποιοι θέλουν. Δεν κρατάει κανέναν χωρίς την θέλησή του. Το τμήμα Στίβου αριθμεί 400 αθλητές, έχει ισχυρές Ακαδημίες και πορεύεται με το κεφάλι ψηλά.

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία,

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ

Τμήμα Στίβου

Δεν υπάρχουν σχόλια