Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η αποστολή που ταξίδεψε στην Πολωνία

Σε ενημέρωση για την αποστολή της ομάδας στην Πολωνία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, προχώρησε η ΠΑΕ Πανιώ...

Σε ενημέρωση για την αποστολή της ομάδας στην Πολωνία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, προχώρησε η ΠΑΕ Πανιώνιος.

Οι κυανέρυθροι υπενθυμίζουν τα δύο φιλικά παιχνίδια που θα δώσει εκεί ο Ιστορικός, ενώ αναφέρονται και τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που αποτελούν την αποστολή.

Εκτός βρίσκεται ο Κότνικ, του οποίου η υπόθεση παραμένει ανοιχτή, ενώ αντίθετα οι Καμαρά, Σιντί Αλί έχουν ταξιδέψει κανονικά με την ομάδα, παρά το γεγονός πως ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί και επίσημα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ενημέρωση του Πανιωνίου:

"Στην Πολωνία βρίσκεται από την Τετάρτη η αποστολή του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Από τις 18 έως τις 29 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο “Ρέμες” στην Οπαλένιτσα, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ ο Ιστορικός θα δώσει και δύο φιλικούς αγώνες, με αντιπάλους την Χάποελ Τελ Αβίβ και την Ομόνοια Λευκωσίας.

Η αποστολή με επί κεφαλής τον γενικό αρχηγό Δημήτρη Ναλιτζή αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης με προορισμό το Βερολίνο και από εκεί ταξίδεψε οδικώς για την Οπαλένιτσα.

Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Μαλέρμπ, Νίκας, Κούρντι, Παπαγεωργίου, Ρέντζας, Ντομίνγκεζ, Ντε Ταντέο, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Μακρύλλος, Κεϊτά, Άλμπεργκ, Καμαρά, Ντουρμισάι, Μασούρας, Οικονομίδης, Σίντι Αλί, Σπιριντόνοβιτς, Γεσίλ. Τσιλούλης, Μίκο και Σεράφ.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια