Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλικό ξεκίνημα με ισοπαλία

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι και μάλιστα με πολύ δυνατό αντίπαλο έδωσε η Κ20 του Ιστορικού, που αγωνίστηκε στο Ρέντη με τον Ολυμπιακό. ...

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι και μάλιστα με πολύ δυνατό αντίπαλο έδωσε η Κ20 του Ιστορικού, που αγωνίστηκε στο Ρέντη με τον Ολυμπιακό.

Οι κυανέρυθροι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με την ομάδα του "λιμανιού", με τον τεχνικό Δημήτρη Κοροπούλη να βγάζει πολύ χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας.

Ο προπονητής του Πανιωνίου δοκίμασε αρκετά πράγματα και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του.

Σε κάθε ημίχρονο οι ομάδες αγωνίστηκαν με διαφορετιικές ενδεκάδες και με αρκετές αλλαγές.

Το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε ο Πανιώνιος στο 60′ με τον Δαυίδη, ενώ το τελικό 1-1 διαμόρφωσε στο 75′ ο Μαρίνος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ρικάρντο Πέρες)
α’ ημίχρονο: Καράδαης, Δήμος, Κοτζαμανίδης, Μαρτίνης, Ζαχαράκης, Φυτόπουλος, Νεοφυτίδης, Φέκκας, Κωστανάσιος, Ράμα, Τσερκώνης.

β’ ημίχρονο: Στουρνάρας, Γαλούπης, Μποσκουΐδης, Πέιος, Κωνσταντινίδης, Ξενιτίδης, Γλυνός, Μούγιος, Μαρίνος, Βοϊδονικόλας, Μπουλάρι, ενώ αγωνίστηκαν και οι Νικόλης, Ντουμάνης, Βοΐλης, Καραργύρης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης)
α’ ημίχρονο: Τζήνας, Ιωαννίδης, Τριάντης, Σεμερτζάκης, Αγγέλης, Φίλων, Ζώτος, Τσιντώνης, Δημητρίου, Π. Νομικός, Δουγένης.

β’ ημίχρονο: Πασαλημανιώτης, Φλαμπούρης, Μπουσάι, Βαλιουτής, Καμπουρούδης, Ατζέλι, Οικονόμου, Καρούτζος, Τζανετής, Δαυίδης, Καλαμάρης, ενώ έπαιξαν και οι Γρίβας, Π. Νομικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια