Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νίκη με Άλμπεργκ επί της Ομόνοιας!

Νικητής αναδείχθηκε ο Ιστορικός στο δυνατό φιλικό παιχνίδι που έδωσε στην Πολωνία με αντίπαλο την Ομόνοια, επικρατώντας με 1-0. Οι κ...

Νικητής αναδείχθηκε ο Ιστορικός στο δυνατό φιλικό παιχνίδι που έδωσε στην Πολωνία με αντίπαλο την Ομόνοια, επικρατώντας με 1-0.

Οι κυανέρυθροι του Ζοσέ Ανιγκό έδειξαν καλά αγωνιστικά στοιχεία στην αναμέτρηση και φαίνεται πως η σκληρή δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο.

Σκόρερ του νικητήριου τέρματος για τον Πανιώνιο ήταν ο Άλμπεργκ, ο οποίος στο 37' με κοντινό πλασέ "έγραψε" το τελικό 1-0.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμη των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς στην Αττική.

To παιχνίδι

Στα πρώτα 45 λεπτά το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μοιρασμένο. Μάλιστα, μετά το 20΄ο ρυθμός ανέβηκε και οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Η ομάδα του Ανιγκό στο 37ο λεπτό κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, με τον Άλμπεργκ. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός με ψύχραιμο κοντινό πλασέ σκόραρε και έδωσε το προβάδισμα στον Ιστορικό.

Στο πρώτο ημίχρονο οι κυανέρυθροι είχαν κι άλλες καλές στιγμές, με σημαντικότερη αυτή του Σπιριντόνοβιτς, ο οποίος νικήθηκε στο τετ α τετ που είχε από τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Ο Γάλλος προπονητής του Πανιωνίου με το ξεκίνημα της "επανάληψης" παρέταξε την ομάδα με μία σχεδόν διαφορετική ενδεκάδα, αφού άλλαξε εννέα ποδοσφαιριστές.

Αυτό, όπως είναι λογικό, είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξει ο ρυθμός του αγώνα, με την Ομόνοια να προσπαθεί -ειδικά προς τα τελευταία λεπτά- να βρει το γκολ της ισοφάρισης.

Η κυανέρυθρη άμυνα, όμως, είχε καλή λειτουργία, ενώ και ο Μαλέρμπ είχε εξαιρετική απόδοση και όποτε χρειάστηκε φώναξε "παρών". Ειδικά στην φάση του 70' ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου με εξαιρετική απόκρουση είπε "όχι" στο δυνατό σουτ του Σοάρες.

Ο Ιστορικός είχε και αυτός από την πλευρά του τις δικές του καλές στιγμές, όμως ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας ήταν σταθερός και έτσι το 1-0 για τον Πανιώνιο έμεινε έως το τέλος.

Απολογισμός της ομάδας, λοιπόν, στα δύο φιλικά παιχνίδια που έδωσε η ομάδα στην Πολωνία, είναι μία νίκη και μία ισοπαλία.

Θυμίζουμε ότι την Κυριακή (29/07) η αποστολή του Πανιωνίου θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα, με το επόμενο φιλικό παιχνίδι που θα δώσει να είναι αυτό με την Λαμία, εκτός έδρας, την Τετάρτη 1 Αυγούστου.

Σκόρερ: 37′ Άλμπεργκ

Ομόνοια (Χουάν Κάρλος Ολίβα): Μεχίας, Γκαφούρ (59′ Κούσουλος), Βύντρα, Λόπεθ, Μανρίκε (46′ Ενρίκες), Τζαΐλσον, Λοέ (46′ Μόντες), Σοάρες, Χριστοφή (59′ Ζίβετς), Ραμίρες (59′ Αντόνια), Νταρμπισάιρ.

Πανιώνιος (Ζοσέ Ανιγκό): Μαλέρμπ, Ντομίνγκες, Κούρντι, Σαραμαντάς, Άλμπεργκ, Σταυρόπουλος, Οικονομίδης, Μασούρας, Ντουρμισάι, Σπιριντόνοβιτς, Κεϊτά.

Με το ξεκίνημα της "επανάληψης" μπήκαν οι: Παπαγεωργίου, Ντε Ταντέο, Μίκο, Κόρμπος, Μακρύλλος, Τσιλούλης, Σεράφ, Κάμαρα, Γεσίλ.



Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια