Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Απορρίφθηκαν οι αγωγές πρώην παικτών του Πανιωνίου»

Απορρίφθηκαν οι αγωγές έξι πρώην παικτών του συλλόγου κατά της ΚΑΕ Πανιώνιος, όπως ενημέρωσε επίσημα η κυανέρυθρη διοίκηση. Αναλυτικά η...

Απορρίφθηκαν οι αγωγές έξι πρώην παικτών του συλλόγου κατά της ΚΑΕ Πανιώνιος, όπως ενημέρωσε επίσημα η κυανέρυθρη διοίκηση.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Με τις υπ’ αριθμόν απόφασεις 787, 788, 789, 790/2018 από το Ειρηνοδικείο Αθηνών απορρίφθηκαν οι αγωγές των κ. Αναστάσιου Δημητριάδη, Πέτρου Νοέα, Παναγιώτη Νικολακόπουλου, Αθανασίου Καρύδα, Μάρκου Ματαλών και Σωτηρίου Μπιλλή, κατά της ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΕ και των κ. Ίωνα Γεωργίου Βαρουξάκη και Χρήστου Βουζουνεράκη, διότι κρίθηκε ότι οι απαιτήσεις που είχαν προβάλει με τις αγωγές αυτές δεν είχαν χαρακτήρα μισθολογικών διαφορών, για τις οποίες θα μπορούσε να ευθύνεται η ΚΑΕ. Οι ανωτέρω ήταν καλαθοσφαιριστές της ομάδας του Ερασιτέχνη ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ κατά την περίοδο 2016 – 2017 και στις δίκες είχε κάνει κύρια παρέμβαση, με πρωτοβουλία και επιβάρυνση της ΚΑΕ και ο Ερασιτέχνης. Ο χειρισμός των υποθέσεων είχε ανατεθεί από την ΚΑΕ στον δικηγόρο Αθηνών Νικόλαο Α. Σκούφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια