Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ζαμάνης: «Θα αποκτηθούν 10 παίκτες συνολικά!»

Στο περιθώριο της παρουσίασης του Ζοσέ Ανίγκο ο Νίκος Ζαμάνης μίλησε -μεταξύ άλλων- για τον νέο προπονητή της ομάδας, τον φετινό Πανιώνι...

Στο περιθώριο της παρουσίασης του Ζοσέ Ανίγκο ο Νίκος Ζαμάνης μίλησε -μεταξύ άλλων- για τον νέο προπονητή της ομάδας, τον φετινό Πανιώνιο, τις μεταγραφές που θα γίνουν και τον Σπιριντόνοβιτς.

Τα panionianea.gr έδωσαν το "παρών" στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Νέας Σμύρνης και σας μεταφέρουν όσα είπε ο Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος των κυανέρυθρων:

Αρχικά, στην παρουσίαση του Ανιγκό, είπε:"Καλησπέρα σε όλους. Σας παρουσιάζουμε τον προπονητή μας κύριο Ανιγκό. Είναι ο πρώτος Γάλλος προπονητής στην ιστορία του Πανιωνίου. Έχει βαρύ βιογραφικό. Ήταν χρόνια διευθυντής ακαδημιών στην Μαρσέιγ. Από την μεριά μας κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε".

Για τις μεταγραφές που θα γίνουν: "Υπάρχουν πολλοί παίκτες που θα ανακοινωθούν στην πορεία. Δεν μπορούμε να λέμε τώρα ονόματα. Θα έρθουν περίπου 10 παίκτες στο σύνολο και πιστεύουμε ότι θα είναι οι παίκτες που θα θέλει ο coach να δουλέψει"

Για το αν υπάρχει ως στόχος η 5αδα: "Όταν παίρνουμε έναν καινούργιο προπονητή και 10 νέους παίκτες δεν έχουμε την απαίτηση να είμαστε στην 5αδα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα το προσπαθήσουμε. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί μέσα στο γήπεδο, θα το προσπαθήσουμε, αλλά δεν είναι αυτός ο αυτοσκοπός μας (η 5αδα)".

Για τον Σπιριντόνοβιτς: "Ο Σπιριντόνοβιτς ακόμα δεν έχει φύγει. Δεν ξέρουμε αν θα φύγει ή όχι τελικά".

Για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος: "Ακόμα δεν έχουμε τον σκελετό σίγουρα,. Πιστεύω ότι η αναδιάρθρωση πρέπει να γίνει σε όλους τους τομείς. Εγώ είμαι σύμφωνος γιατί πάντα πρέπει να υπάρχουν καινοτομίες, ειδικά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια