Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Volleyball Summer Camp 2018

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ VOLLEYBALL SUMMER CAMP 2018 Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος, συνεπής στις δεσμεύσεις του, θα πραγματοποιήσει για δεύτερη σ...

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
VOLLEYBALL SUMMER CAMP 2018

Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος, συνεπής στις δεσμεύσεις του, θα πραγματοποιήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, δεκαήμερο προπονητικό camp, δίνοντας την ευκαιρία στις αθλήτριες του, να βελτιώσουν την ατομική τεχνική τους, να διορθώσουν τα λάθη τους και να μυηθούν στη λογική της εξειδικευμένης προπόνησης στο βόλεϊ.

Ένα δεκαήμερο, γεμάτο παιχνίδι, διασκέδαση και πολύ μάθηση, προσαρμοσμένο στους ρυθμούς του σύγχρονου βόλεΪ και στις ανάγκες της κάθε αθλήτριας.

Την τεχνική επιμέλεια των προπονητικών προγραμμάτων θα αναλάβει η coach Μαρία Καλαρά σε συνεργασία με την coach Εβίτα Aθανασοπούλου και τους προπονητές των Ακαδημιών. Το camp θα λειτουργήσει σε δύο (2) περιόδους και για περιορισμένο αριθμό θέσεων ανά περίοδο.

Οι αθλήτριες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στο απλό camp και στο camp εξειδίκευσης θέσεων. Και τα δύο θα πραγματοποιηθούν για δύο περιόδους και οι αθλήτριες μπορούν να συμμετέχουν εάν το επιθυμούν και στις δύο περιόδους.


Δεν υπάρχουν σχόλια