Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σκόραραν για καλό σκοπό οι Παλαίμαχοι του Πανιωνίου στην Ίο (photos)

Μετά από δυο χρονια, οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Για να δώσουν έναν φιλικό αγώνα που το αποτέλεσμα ήταν δευ...

Μετά από δυο χρονια, οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Για να δώσουν έναν φιλικό αγώνα που το αποτέλεσμα ήταν δευτερεύον, και αυτό που προείχε ήταν η συλλογή χρημάτων ώστε να υπάρξει βοήθεια με τρόφιμα προς τις άπορες οικογένειες του νησιού.

Ο λόγος για τους Παλαίμαχους του Πανιωνίου και εκείνους του Α.Σ. Ίου, όπου την περασμένη Κυριακή αναμετρήθηκαν στο νησί των Κυκλάδων με κοινό σκοπό, κάνοντας μικρούς και μεγάλους χαρούμενους.

Η αρχή έγινε με την τελετή λήξης των ακαδημιών που ξεκίνησε λίγο μετά τις 17.45, για να παραταχθούν στο γήπεδο οι παλαίμαχοι της Ίου με παλιούς Αστέρες του Πανιώνιου που τις προηγούμενες δεκαετίες μεσουρανούσαν στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής.

Η τιμή του εισιτήριου ήταν συμβολική και τα έσοδα θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες, με τους ανθρώπους του νησιού να δείχνουν για ακόμη μια φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο.

Το τελικό 5-6 υπέρ των "κυανέρυθρων" ήταν το αποτέλεσμα.

Δυο φορές σκόραρε ο Χασιώτης, ενώ από ένα γκολ πέτυχαν οι Ναλιτζής, Ζυγούρης, Αγγελόπουλος ο νεαρός γιος του Δημήτρη Ναλίτζη.

Αντίθετα, για τους Παλαιμάχους της Ίου βρήκαν δίχτυα οι Αντώνιος-Χρήστος Δράκος που έδειξε ότι αποτελεί το μέλλον του συλλόγου και ο Σακυριανός (2).

Α.Σ. ΙΟΥ: Καραμπίκας, Μαστραντωνάκης, Κωνστας, Καλλής Κ., Σώχος, Καραβας, Σακυριανός, Δράκος, Κατσάβης, Γιαννόπουλος, Ξενιος. Έπαιξαν ακόμη οι Μηνάς, Κατσαβής,Πλακιώτης, Αρτέμης, Αραούζος, Κωστόπουλος, Τριαντάφυλλος, Ρουκουτάκης, Ανδεοσάτος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Δημητρίου, Σκαβάρας, Νικολαϊδης, Καλαμάρας, Παπαχριστόπουλος, Σαιμπάς, Χασιώτης, Ζιάγκας, Λίμα, Ναλιτζής, Ζυγούρης. Έπαιξαν ακόμη οι Μπέλλος, Αγγελόπουλος, Σκορδαλής, Χαϊτας, Παπαδόπουλος, Ραβούσης, Γιάννακας.

Παράλληλα με το φιλικό έγινε και η τελετή λήξης των ακαδημιών του Α.Σ. Ίου όπου όλοι οι αθλητές έδωσαν το παρών και παρέλαβαν μετάλλια από τους Παλαίμαχους του Πανιώνιου ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου.





Πηγή: sportcyclades.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια