Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Μικρασιατικός αθλητισμός» (photos)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Μαΐου μια σπουδαία εκδήλωση των εκδόσεων Μπαλτά, με αντικείμενο την θεματική βραδιά ...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Μαΐου μια σπουδαία εκδήλωση των εκδόσεων Μπαλτά, με αντικείμενο την θεματική βραδιά «Μικρασιατικός αθλητισμός»:

Από το χθες, στο σήμερα», με αφορμή την έκδοση των βιβλίων: «Δημητρός Δάλλας», του Πέτρου Λινάρδου και «Ο ελληνικός αθλητισμός στη Σμύρνη 1890-1922», του Ανδρέα Μπαλτά.
Στην πολύ όμορφη, συγκινητική βραδιά μίλησαν ο Θοδωρής Μπελίτσος, εκπαιδευτικός, συγγραφέας, ο Γιώργος Αγγελάκης, ηλεκτρολόγος μηχανικός, μέλος Δ. Σ. του Γ. Σ. Απόλλωνα Σμύρνης
και οι συγγραφείς των βιβλίων, οι οποίοι συγκίνησαν ιδιαίτερα, με τις πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες τους και φυσικά τα εξαιρετικά βιβλία που έχουν γράψει. Ενώ τον συντονισμό της βραδιάς είχε αναλάβει ο δημοσιογράφος Μάκης Διόγος.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα η ομιλία του κ. Μπελίτσου είχε θέμα: "Ο Πανιώνιος ως σημείο αναφοράς και ως φορέας της μικρασιατικής μνήμης", ενώ του κ. Γιώργου Αγγελάκη: "Γυμναστικός Σύλλογος Απόλλων Σμύρνης: Ιστορική αναδρομή, Κοινωνική συμβολή, Διαχείριση της μνήμης".
Φυσικά μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησαν ερωτήσεις και εποικοδομητικός διάλογος με τους παρευρισκόμενους.







Φωτογραφίες : Βαγγέλης Ζαρδής
Επιμέλεια: Σπύρος Καλαματιανός

Δεν υπάρχουν σχόλια