Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τσιλούλης στα panionianea.gr: «Χαρούμενος για το άλμα μου στον Πανιώνιο!»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Πανιωνίου έκανε στα panionianea.gr ο Σωτήρης Τσιλούλης. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός από την Παρα...

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Πανιωνίου έκανε στα panionianea.gr ο Σωτήρης Τσιλούλης.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός από την Παρασκευή (01/06) είναι και επίσημα... κάτοικος Νέας Σμύρνης και λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του από την κυανέρυθρη ΠΑΕ παραχώρησε τις πρώτες τους δηλώσεις ως παίκτης του Ιστορικού στα panionianea.gr.

Αρχικά ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, o οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τον Απόλλωνα Λάρισας, εξέφρασε την χαρά του που θα φορέσει την κυανέρυθρη φανέλα, ευχαριστώντας του ανθρώπους του Πανιωνίου για την επιλογή που έκαναν στο πρόσωπο του:

"Είμαι παρά πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω το άλμα μου στην Σούπερ Λιγκ με τα
χρώματα του ιστορικού Πανιωνίου. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του συλλόγου, τον κύριο Ζαμάνη, τον κύριο Δάρα και τον κύριο Μανίκα για την επιλογή τους στο πρόσωπο μου και θα κάνω τα πάντα να φανώ αντάξιος των προσδοκιών".

Εν συνεχεία τόνισε πως έχει πίστη στις δυνατότητες του και θα δουλέψει σκληρά για να... αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά:

"Πιστεύω παρά πολύ στον εαυτό μου και στις δυνατότητες μου. Θα δουλέψω όσο δεν πάει για να αρπάξω αυτή τη πολύ μεγάλη ευκαιρία από τα μαλλιά και δικαιώσω τους ανθρώπους που πιστεύουν σε μένα".

Τέλος, όσον αφορά τους στόχους του με τον Πανιώνιο, δεν θέλησε να πει μεγάλα λόγια, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Οι στόχοι μπαίνουν κάθε Κυριακή. Βήμα-βήμα και με υγεία να ξεπερνάμε κάθε Κυριακή τους εαυτούς μου και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια