Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι θέσεις της ΚΑΕ για το τεταμένο κλίμα

Οι θέσεις της ΚΑΕ Πανιώνιος για το τεταμένο κλίμα ανάμεσα στον Σταύρο Αλευρογιάννη και τους Πάνθηρες! To «βέτο» αποχώρησης από τις θέ...

Οι θέσεις της ΚΑΕ Πανιώνιος για το τεταμένο κλίμα ανάμεσα στον Σταύρο Αλευρογιάννη και τους Πάνθηρες!

To «βέτο» αποχώρησης από τις θέσεις... θεατών του τουρνουά «3 on 3» στο Δημοτικό γυμναστήριο Νέας Σμύρνης που έθεσε η αντιπροσωπεία των οργανωμένων φιλάθλων των «Πανθήρων», αρχικά και ευγενικά προς τον αρχηγό του Πανιωνίου, Βαγγέλη Σακελλαρίου και εν συνεχεία στον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, Σταύρο Αλευρογιάννη, πυροδότησε νέα ένταση στις σχέσεις των δυο πλευρών.

Ένα μήνα, σχεδόν, μετά την εξασφάλιση της παραμονής της ομάδας μπάσκετ στην Α1 κατηγορία, η αντιπάθεια (η ΚΑΕ την χαρακτηρίζει ανεξήγητη), που εκφράζεται προς το πρόσωπο του επενδυτή της ΚΑΕ Πανιώνιος και γενικότερα οι κακές σχέσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, δημιουργεί, τουλάχιστον, αρνητικό κλίμα άγνωστης και αβέβαιης κατάληξης για την ομάδα και την συνέχιση της συμμετοχή του ίδιου και της οικογένειας του.

Είκοσι ημέρες, μετά την ανακοίνωση των «Πανθήρων», οι έξι ερωτήσεις που έθεσαν δημόσια προς τον Σταύρο Αλευρογιάννη, παραμένουν αναπάντητες, με την ΚΑΕ να υποστηρίζει πως ευθύνη σε αυτό έχουν οι οργανωμένοι οπαδοί του συλλόγου. Σύμφωνα πάντα με την ΚΑΕ, λοιπόν, την Πέμπτη (24/5) είχε προγραμματισθεί, μέσω εξωδιοικητικών παραγόντων κατ’ ιδίαν συνάντηση του Σταύρου Αλευρογιάννη με αντιπροσωπεία των «Πανθήρων» στο κλειστό της οδού της Αρτάκης που αναβλήθηκε επ’ αόριστον. Όπως υποστηρίζουν οι κυανέρυθροι., η απάντηση που δόθηκε τηλεφωνικά στον μεγαλομέτοχο, ο οποίος είχε συντάξει γραπτώς τις θέσεις του, ήταν ότι ο συγκεκριμένος σύνδεσμος δεν χρειάζεται κανέναν… μεσάζοντα για να συζητήσει με τον οποιοδήποτε και θα υπήρχε απευθείας επαφή για να προγραμματισθεί νέα συνάντηση.

Ο εκπρόσωπος του γραφείου τύπου της ΚΑΕ, Γιώργος Βαλαβάνης, στην διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή του panionianea.gr, είχε τονίσει ότι ο Σταύρος Αλευρογιάννης θα έδινε απαντήσεις, απευθείας, στα ερωτήματα που του τέθηκαν.

Μέχρι σήμερα, όμως, δεν έχουν έρθει αυτές οι απαντήσεις, με την ΚΑΕ Πανιώνιος να ρίχνει το... μπαλάκι στην πλευρά των Πανθήρων. Στην ΚΑΕ πιστεύουν ότι δεν μπορεί να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση η διαχείριση της ομάδας , γιατί θα πρόκειται για έναν ατέρμονο «χαρτοπόλεμο» εντός του συλλόγου. Η ΚΑΕ από την μεριά της θέτει το ερώτημα για το ποια μεριά δεν θέλει ή αποφεύγει τον διάλογο;

Από την πλευρά της η διοίκηση της ΚΑΕ, όπως τονίζει, ανταποκρίθηκε άμεσα και ήταν παρούσα σε κάθε συνάντηση που της ζητήθηκε -ακόμα και μεταμεσονύχτια- από τον σύνδεσμο των «Πανθήρων» στην διάρκεια όλης της προηγούμενης περιόδου και στην οποία έχουν εκδοθεί εναντίον της, τρείς ανακοινώσεις λίαν επιθετικού και προειδοποιητικού ύφους και χαρακτήρα. Από την ΚΑΕ εκφράζεται η θέση ότι αυτές οι ανακοινώσεις έμειναν αναπάντητες, όχι λόγω αδυναμίας ή απολογητικής θέσης, αλλά προτιμήθηκαν οι κατ’ ιδίαν συναντήσεις στα γραφεία της ΚΑΕ.

Στο τουρνουά «3 on 3» που διοργανώθηκε από τους «Πάνθηρες», η παρουσία του αρχηγού της ομάδας Βαγγέλη Σακελλαρίου και του μεγαλομέτοχου της ΚΑΕ, κρίθηκε ενοχλητική και γι’ αυτόν τον λόγο, ζητήθηκε και από τους δυο, η αποχώρηση τους από το τουρνουά. Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου αποχώρησε χωρίς διαβουλεύσεις ενώ ο Σταύρος Αλευρογιάννης δεν έπραξε το ίδιο -και όπως αναφέρει η πλευρά του- στην απάντηση του προς την αντιπροσωπεία των «Πανθήρων», υποστήριξε ότι δεν δέχεται να αποχωρήσει , όχι γιατί είναι ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, αλλά γιατί στο χώρο του Δημοτικού γυμναστηρίου, όπως και σε κάθε γήπεδο, υπάρχει δημοκρατικά η παρουσία του καθενός που δεν υβρίζει ή προσβάλλει την παρουσία άλλων. Παράλληλα, από την ΚΑΕ αναφέρουν ότι το τουρνουά ήταν ανοιχτό για κάθε ενδιαφερόμενο!

Επίσης, η ΚΑΕ αναφέρει πως, παρά την αναζωπύρωση της έντασης που υφίσταται, σε εποχές που επιβάλλεται η λύση των παρεξηγήσεων και η έναρξη με σωστή οργάνωση του αγωνιστικού σχεδιασμού για την επόμενη περίοδο, έχει γίνει, ήδη, νέα πρόταση για πραγματοποίηση της συνάντησης που έχει αναβληθεί (αν δεν έχει ματαιωθεί).

Τέλος, στην ΚΑΕ Πανιώνιος, πιστεύουν και τονίζουν πως  ο κόσμος που ακολουθεί κάθε σύλλογο και κάθε ομάδα, δεν εκφράζεται μόνο από το πιο δυναμικό κομμάτι του και με το οποίο, πάντα, μπορεί να γίνεται εποικοδομητικός διάλογος. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υπάρξει συνδιοίκηση. Αλλωστε και οι ίδιοι οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Πανιωνίου δηλώνουν ότι «η θέση μας είναι στην εξέδρα»

Να υπενθυμίσουμε ότι από την μεριά τους οι Πάνθηρες -όσον αφορά το τουρνουά μπάσκετ- είχαν ξεκαθαρίσει στον Σταύρο Αλευρογιάννη πως αν δεν αποχωρούσε από τις εξέδρες του κλειστού θα αποχωρούσαν οι ίδιοι και θα δεν θα ολοκληρωνόταν το τουρνουά, κάτι δηλαδή που και έγινε.

Δεν υπάρχουν σχόλια