Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συναντήθηκε με Λυκογιάννη ο Αλευρογιάννης

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Πανιωνίου με τον Λυκογιάννη, όπως σας είχαν ενημερώσει από την Πέμπτη (14/06) τα panionianea.gr. Συν...

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Πανιωνίου με τον Λυκογιάννη, όπως σας είχαν ενημερώσει από την Πέμπτη (14/06) τα panionianea.gr.

Συνάντηση με την τον Άρη Λυκογιάννη είχε την Παρασκευή (15/06) ο μεγαλομέτοχης της ΚΑΕ Σταύρος Αλευρογιάννης.

Το όνομα του πρώην προπονητή του Κολοσσού Ρόδου βρίσκεται ψηλά στην "λίστα" των κυανέρυθρων και γι' αυτό τον λόγο πραγματοποιήθηκε η εν λόγω συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο 49χρονος τεχνικός έθεσε τα οικονομικά δεδομένα που επιθυμεί για το μπάτζετ της ομάδας και τις αποδοχές του, τα οποία θα εξεταστούν από την κυανέρυθρη ΚΑΕ και ακολούθως θα παρθεί η απόφαση.

Παράλληλα, η διοίκηση θα πραγματοποιήσει και άλλες συναντήσεις με προπονητές που την ενδιαφέρουν, προκειμένου να έχει μία εικόνα και φυσικά στο τέλος θα αποφασιστεί ποιος θα είναι ο εκλεκτός που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Θυμίζουμε, ότι στην τετράδα επιλογών (για νέο προπονητή) εκτός από το όνομα του Λυκογιάννη, υπάρχουν και αυτά των Νίκου Βετούλα, Φώτη Τακιανού και Κώστα Φλεβαράκη. Φυσικά δεν μπορεί να αποκλειστεί και κάποιο όνομα που δεν έχει γίνει γνωστό παραέξω...

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια