Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα τυπικά για Άλμπεργκ

Μόνο τα τυπικά έχουν απομείνει για να ολοκληρωθεί και επίσημα η απόκτηση του Ρόλαντ Άλμπεργκ. Ο 28χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της ΤΣΣΣ...

Μόνο τα τυπικά έχουν απομείνει για να ολοκληρωθεί και επίσημα η απόκτηση του Ρόλαντ Άλμπεργκ.

Ο 28χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της ΤΣΣΣΚΑ Σόφιας έχει δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους του Πανιωνίου και μάλιστα ήδη έχουν γίνει με επιτυχία οι ιατρικές εξετάσεις.

Πλέον απομένουν και οι εργομετρικές εξετάσεις, οι οποίους θα γίνουν άμεσα, ώστε να τελειώσει και τυπικά το θέμα της απόκτησης του.

Ο Άλμπεργκ έχει γεννηθεί στις 6 Αυγούστου του 1990, αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος (μπορεί να παίξει και στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής) και είναι διεθνής με την Κ20 της εθνικής Ολλανδίας. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Άλκμααρ, μετά πήε στην Εξέλσιορ και ακολούθησαν οι Ελάζιγκσπορ (Τουρκία), Ντεν Χάαχ, Φιλαδέλφια (MLS), με τελευταίο σταθμό την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Από εκεί και πέρα, ένα συμβόλαιο που λήγει και δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει είναι αυτό του Θανάση Παπαγεωργίου. Ο έμπειρος δεξιός μπακ είχε υπογράψει για έναν χρόνο το περασμένο Καλοκαίρι και μένει να φανεί αν θα ανανεωθεί του συμβόλαιο του ή όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια