Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Λευτέρης Κοσμίδης, ένας Παγκόσμιος Πρωταθλητής στον Ιστορικό!

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ενόργανης Γυμναστικής Λευτέρης Κοσμίδης στον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ. Η σχετική ανακοίνωση: Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. βρίσκ...

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ενόργανης Γυμναστικής Λευτέρης Κοσμίδης στον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ.

Η σχετική ανακοίνωση:

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Ενόργανης Γυμναστικής Λευτέρης Κοσμίδη που αναλαμβάνει προπονητής Κορασίδων και Παγκορασίδων στο Τμήμα της Ενόργανης Γυμναστικής .

Ο Λευτέρης Κοσμίδης είναι ο πρώτος 16χρονος Έλληνας που κατάκτησε το 2007 Ευρωπαϊκό Μετάλλιο σε επίπεδο ανδρών σε όλα τα αθλήματα , γεννημένος τον Μάϊο του 1991 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στις ασκήσεις εδάφους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών στην πρώτη του εμφάνιση σε τόσο μεγάλη διοργάνωση . Έχει κατακτήσει επίσης στις ασκήσεις εδάφους στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το χάλκινο το 2009 στο Μιλάνο , το ασημένιο στο Μπέρμιγχαμ το 2010 , το χρυσό στο Μομπελιέ το 2012 και το ασημένιο στη Σόφια το 2014 .

Ακόμα στην συλλογή του βρίσκονται με χρονολογική σειρά : Μάρτιος του 2008 πήρε την 1η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης Γυμναστικής , την ίδια χρονιά κατέχτησε χρυσό μετάλλιο σαν έφηβος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Λοζάνη, χάλκινο στο γκράν πρι στο Σομπατέλι της Ουγγαρίας και χάλκινο στο γκράν πρι της Γλασκώβης . Χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς αγώνες το 2009 , ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο κύπελλο στο Παρίσι τον Απρίλιο του 2010 και χρυσό μετάλλιο τον Σεπτέμβριο στην Γάνδη και τον Οκτώβρη του ίδιου έτους χρυσό μετάλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Ρότερνταμ . Τον Νοέμβριο του 2010 ανέβηκε στην κορυφή της Παγκόσμιας κατάταξης , μετά την 3η θέση που κατέλαβε στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης στην Στουτγάρδη όπου αγωνίσθηκε τραυματίας Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2011 στο Κότμπους χρυσό μετάλλιο στο έδαφος και ασημένιο στους αγώνες της Μόσχας , στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2012 στο Όσιγιεκ της Κροατίας κατέκτησε επίσης χρυσό μετάλλιο , ενώ τον Μάϊο του ίδιου χρόνου αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στις ασκήσεις εδάφους στο Μονμπελιέ της Γαλλίας.

Για τα μετάλλια του στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών δεν μπορούμε να κάνουμε αναφορά , γιατί θα χρειαζόταν να γράφουμε για μέρες .

Να συγχαρούμε τις υπεύθυνες του Τμήματος Κα Ντίνα Δήμα και Όλγα Φανδρίδου για την ορθότητα της επιλογής τους με στόχο την αναβάθμιση του Τμήματος και να ευχηθούμε στον Λευτέρη να γράψει την δική του νέα ιστορία στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια