Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Στη φυλακή ο Νίλσεν!»

Απρόβλεπτες εξελίξεις για τον Νίκι Μπίλε Νίλσεν! Μόνο σε καλό δεν βγήκαν οι διακοπές στο Μονακό του Νίλσεν, καθώς όπως αναφέρουν τα το...

Απρόβλεπτες εξελίξεις για τον Νίκι Μπίλε Νίλσεν!

Μόνο σε καλό δεν βγήκαν οι διακοπές στο Μονακό του Νίλσεν, καθώς όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, πέρασε μία νύχτα στο κρατητήριο και καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός μηνός (με αναστολή) και πρόστιμο 3.750 ευρώ!

Ο έμπειρος φορ, σύμφωνα πάντα μετα ΜΜΕ της χώρας, συνελήφθη στο Πριγκιπάτο με την κατηγορία πως πριν από μερικές ημέρες χτύπησε μία γυναίκα που διαμαρτυρήθηκε για τη συμπεριφορά του σε νυχτερινό μαγαζί και σήμερα έγινε η δίκη του, με την ετυμηγορία που αναφέραμε παραπάνω.

Επίσης, όπως αναφέρεται σχετικά, πάνω του βρέθηκαν και ναρκωτικές ουσίες (1 γραμμάριο κοκαΐνης), ενώ στο κινητό του υπήρχαν φωτογραφίες και βίντεο που έδειχναν ότι επιδίδονταν σε σεξουαλικές πράξεις στους δρόμους της πόλης! Η αστυνομία προσήγαγε τον 30χρονο επιθετικό στη δικαιοσύνη,

Θυμίζουμε ότι ο παίκτης αγωνίστηκε τους τελευταίους έξι μήνες στον Πανιώνιο, όμως από ένα σημείο και μετά αποτέλεσε "ξένο σώμα" για την ομάδα, με την οποία πρόλαβε να καταγράψει συνολικά έξι συμμετοχές!


Δεν υπάρχουν σχόλια