Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η «πρώτη» της Κ20 και οι ηλικιακές αλλαγές!

Η νέα σεζόν για την Κ20 του Ιστορικού! Για τις 18 Ιουλίου ορίστηκε να διεξαχθεί η πρώτη προπόνηση της Κ20 ενόψει της νέας αγωνιστικής ...

Η νέα σεζόν για την Κ20 του Ιστορικού!

Για τις 18 Ιουλίου ορίστηκε να διεξαχθεί η πρώτη προπόνηση της Κ20 ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το πρώτο ραντεβού, λοιπόν, θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, όπου ο προπονητής Δημήτρης Κοροπούλης και οι συνεργάτες τους θα πιάσουν δουλειά με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, ώστε να έρθει μία ακόμη επιτυχημένη χρονιά.

Φυσικά, εκτός από την καλή πορεία στο πρωτάθλημα Νέων, βασικός στόχος του coach Κοροπούλη και του team της Κ20, είναι η ανάδειξη του ταλέντου των παιδιών, προκειμένου να ενσωματωθούν "αύριο" στο ρόστερ της πρώτης ομάδας. Κάτι δηλαδή που γίνεται με επιτυχία (και) τα τελευταία χρόνια, αφού πολλοί παίκτες από την Κ20 έγιναν επαγγελματίες με τον Ιστορικό. Όπως οι Ντουρμισάι, Βουκελάτος. Πινιώτης, Αστράς, Σταυρόπουλος, Οικονομίδης, Γλυνός και άλλοι.

Να σημειωθεί πως φέτος στο πρωτάθλημα Νέων της Σούπερ Λιγκ αλλάζουν οι ηλικιακές κατηγορίες. Από φέτος επιτρέπονται τρεις παίκτες του 1999 και κάτω. Πέρυσι ήταν τρεις του 1997 και κάτω.

Τέλος να αναφέρουμε πως ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Κοροπούλης παρακολουθεί τα μαθήματα προπονητικης για  να πάρει το   δίπλωμα UEFA Pro, το οποίο το ανώτατο δίπλωμα προπονητικής!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια