Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το «ευχαριστώ» της ΠΑΕ και το χειροκρότημα στον Γρηγορίου

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου τη νέα σεζόν, με την διοίκηση της ΠΑΕ να τον ευχαριστεί για την π...

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου τη νέα σεζόν, με την διοίκηση της ΠΑΕ να τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα, πλέκοντας του το εγκώμιο.

Αναλυτικά η θέση της ΠΑΕ για την κοινή συναινέση λύση της συνεργασίας της με τον Έλληνα τεχνικό:

“Η ΠΑΕ Πανιώνιος και ειδικότερα ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος, κ. Νίκος Ζαμάνης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Γρηγορίου για την προσφορά του στην ομάδα μας και την πετυχημένη πορεία που είχαμε. Ο κ. Γρηγορίου κατάφερε να διατηρήσει τον Πανιώνιο σε υψηλό ανταγωνιστικό επίπεδο. Είχε μία καλή πορεία στην Ευρώπη, ενώ στην μεγαλύτερη διάρκεια τη σεζόν η ομάδα ήταν στην πρώτη πεντάδα και πάλεψε ως τις τελευταίες αγωνιστικές για την ευρωπαικη έξοδο. Υπήρξε και η εξαιρετική πορεία στο Κύπελλο μετά από 20 χρόνια στην ημιτελική φάση. Ολα αυτά παρά το γεγονός ότι οι συνεχόμενοι τραυματισμοί βασικών παικτών δεν επέτρεψαν στην τεχνική ηγεσία να εφαρμόσει τα πλανά της χωρίς προβλήματα.

Αποχαιρετούμε τον κ. Γρηγορίου σε μια απόφαση από κοινού. Τον ευχαριστούμε για όλα οσα πέτυχε, του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του και αυτό που θέλουμε να τονίσουμε είναι ότι η πόρτα της ομάδας είναι ανοιχτή στο μέλλον για εκείνον".

"Ζεστό" χειροκρότημα

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό ο κόσμος του Πανιωνίου χειροκρότησε θερμά τον Μιχάλη Γρηγορίου, με τον ίδιο να ανταποδίδει το χειροκρότημα, δείχνοντας το σημείο της καρδιάς του.

Γενικότερα ο Έλληνας προπονητής αφήνει μόνο φίλους στη Νέα Σμύρνη, καθώς άπαντες στην ομάδα μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την δουλειά που έκανε και κυρίως για το ήθος και τον χαρακτήρα που είχε όλη τη σεζόν.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια