Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πιο κοντά με Κόρμπο!

Το ενδεχόμενο ο Παναγιώτης Κόρμπος να παραμείνει... κάτοικος Πλατείας και τη νέα σεζόν φαίνεται πως πλέον συγκεντρώνει τις περισσότερες π...

Το ενδεχόμενο ο Παναγιώτης Κόρμπος να παραμείνει... κάτοικος Πλατείας και τη νέα σεζόν φαίνεται πως πλέον συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες!

Ο αρχηγός του Πανιωνίου και άνθρωποι τη διοίκησης συναντήθηκαν την Παρασκευή και σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr οι δύο πλευρές ήρθαν πολύ πιο κοντά και όπως όλα δείχνουν το θέμα θα κλείσει θετικά στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Να σημειωθεί, πως πρόθεση τόσο της κυανέρυθρης ΠΑΕ όσο και του Κόρμπου ήταν από την αρχή να τα βρουν και να συνεχίσουν μαζί. Υπήρξαν κάποιες διαφωνίες στις συζητήσεις το προηγούμενο διάστημα, όμως τελικά φαίνεται πως αμφότεροι έβαλαν λίγο... νερό στο κρασί του, προκειμένου να συνεχίσουν την άκρως πετυχημένη συνεργασία τους.

Ο 32χρονος μέσος αποτελεί τον αρχηγό της ομάδας τα τελευταία τρία χρόνια, έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις, ενώ αποτελεί και την ψυχή των κυανέρυθρων αποδυτηρίων. Την χρονιά που ολοκληρώθηκε ήταν ο παίκτης που "έγραψε" τις περισσότερες συμμετοχές με τον Πανιώνιο, καθώς μέτρησε 41 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρώπη), με ένα γκολ και τρεις ασιστ!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια