Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κράβιτς στα panionianea.gr: «Συγχαρητήρια σε όλους, ευχαριστούμε τους πιστούς οπαδούς μας»

Για την επίτευξη του μεγάλου στόχου της παραμονής στην Α1 μίλησε στα panionianea.gr ο Ντέγιαν Κράβιτς, Ο δυναμικός σέντερ του Πανιων...

Για την επίτευξη του μεγάλου στόχου της παραμονής στην Α1 μίλησε στα panionianea.gr ο Ντέγιαν Κράβιτς,

Ο δυναμικός σέντερ του Πανιωνίου αναφερόμενος αρχικά στην φετινή δύσκολη σεζόν, είπε:

"Αυτή τη σεζόν είχαμε και καλές και κακές στιγμές. Παρότι ήθελα και περίμενα να κερδίσουμε μερικά ακόμα παιχνίδια, τελικά πετύχαμε τον βασικό μας στόχο να παραμείνουμε στην κατηγορία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσους βρίσκονται και ασχολούνται καθημερινά στον Πανιώνιο. Επίσης ευχαριστούμε όλους τους πιστούς οπαδούς μας για την συνεχή υποστήριξη τους προς την ομάδα".

Για το αν περίμενε στο τέλος να επιτευχθεί το... θαύμα της παραμονής, υποστήριξε:

"Ο Πανιώνιος έχει μεγάλη ιστορία και παράδοση στον ελληνικό αθλητισμό και το ελληνικό μπάσκετ, οπότε ήλπιζα πως θα ήταν σε θέση να τα καταφέρει και φέτος. Εύχομαι η συνέχεια να είναι ακόμα καλύτερη για τον σύλλογο". 

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη νέα αγωνιστική περίοδο και αν θα τον δούμε ξανά στα κυανέρυθρα:

"Η σεζόν μας τελείωσε μόλις χθες, οπότε δεν είχα πολύ χρόνο να σκεφτώ την επόμενη χρονιά. Τώρα θα ξεκουράσω το μυαλό και το σώμα μου και στη συνέχεια θα συζητήσω τις επιλογές μου με τον ατζέντη μου τις επόμενες εβδομάδες".

Τέλος, ανέφερε: "Ήταν τιμή να παίζουμε για αυτή τη φανέλα και για μια τέτοια ιστορική ομάδα. Υπήρχαν σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά ο στόχος μου ήταν να κάνω ότι μπορούσα για να βοηθήσω την ομάδα, με αποτελεσματικότητα, όταν βρισκόμουν στο παρκέ".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια