Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κόρμπος στο Panionianea Radio: «Μέχρι την Παρασκευή η απόφαση μου»

Ο Παναγιώτης Κόρμπος βρέθηκε στο στούντιο του  Panionianea Radio , παραχώρησε μία άκρως ενδιαφέρουσα αποκλειστική συνέντευξη στην "Π...

Ο Παναγιώτης Κόρμπος βρέθηκε στο στούντιο του Panionianea Radio, παραχώρησε μία άκρως ενδιαφέρουσα αποκλειστική συνέντευξη στην "Πανιώνια Εκπομπή" και μεταξύ άλλων απάντησε για το μέλλον του στον Πανιώνιο.

Ο αρχηγός του Ιστορικού τόνισε πως συναντήθηκε με τον Νίκο Ζαμάνη και μέχρι την Παρασκευή θα έχει ξεκαθαρίσει αν θα συνεχίσει ή όχι την καριέρα του στους κυανέρυθρους:

"Βρέθηκα με τον κ. Ζαμάνη την Δευτέρα. Είχα δηλώσει και τον Δεκέμβρη ότι είχα συμφωνήσει με την ομάδα και μένω. Δεν παίρνω κάτι πίσω απ 'όσα είχα πει, όμως έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω. Οι συζητήσεις ολοκληρώθηκαν. Την άλλη φορά είχαμε συμφωνήσει πολύ γρήγορα, δεν έχω και κάποιο εκπρόσωπο μίλησα εγώ. Τώρα πιστεύω ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα".

Για το αν εκτός από το οικονομικό, υπάρχει και το θέμα του "restart στην ομάδα και αυτό ίσως τον προβληματίζει: "Αν ήμουν άνθρωπος που φοβόμουν δεν θα ερχόμουν τότε στον Πανιώνιο. Είχα φύγει από την τέταρτη ομάδα που ήταν ο Παναιτωλικό και ήρθα στον Πανιώνιο που ήταν κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και φαβορί για να πέσει. Όλοι μου έλεγαν που πας, όμως εγώ ήρθα γιατί πίστευα ότι θα σωθούμε και δικαιώθηκα και μετά έγινε ότι έγινε. Το restart και όλα αυτά δεν είναι δικό μου θέμα. Τα χρήματα για μένα δεν παίζουν πρωταρχικό ρόλο, αυτό το έχω ξαναπεί. Όταν δίνω εγώ τον λόγο μου τον κρατάω. Τώρα τι θα κάνω μέχρι την Παρασκευή αφορά εμένα και την οικογένεια μου. Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου έχω και άλλες προτάσεις. Είχα και τον Ιανουάριο προτάσεις, όμως δεν ήθελα να φύγω από την ομάδα. Όσοι και να με έπαιρναν από ομάδες τους έλεγα ότι θα μιλήσουμε μετά το ματς με τον Λεβαδειακό. Δεν ήθελα να έχω αλλού το μυαλό μου, ήθελα να έχω στο μυαλό μου στους αγώνες. Υπάρχουν προτάσεις και σύντομα θα αποφασίσω. Και όταν ανανέωσα την τελευταία φορά το συμβόλαιο μου για δύο χρόνια είχα και καλύτερη πρόταση οικονομικά από ομάδα, αλλά είχα προτιμήσει να μείνω στον Πανιώνιο με πολύ λιγότερα, οπότε δεν μπορεί να με κατηγορήσει κανείς ότι κοιτάω το οικονομικό".

Για το αν μέχρι την Παρασκευή θα έχουμε οριστική εξέλιξη:"Επειδή έχω δώσει τον λόγο μου μέχρι την Παρασκευή θα έχω πάρει την απόφαση μου και θα απαντήσω".

*Μέσα στις επόμενες ώρες θα διαβάσετε ολόκληρη την συνέντευξη του Κόρμπου στην ραδιοφωνική εκπομπή του panionianea.gr.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης, Παναγιώτης Κυπραίος

Δεν υπάρχουν σχόλια