Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έπεσε από τον υψηλότερο ουρανοξύστη και σώθηκε!

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας... Ο μπασκετικός Πανιώνιος έπεσε από τον υψηλότερο ουρανοξύστη και σώθηκε... … ή μάλλον τον έσωσε ο Κόροιβος...

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας...
Ο μπασκετικός Πανιώνιος έπεσε από τον υψηλότερο ουρανοξύστη και σώθηκε...

… ή μάλλον τον έσωσε ο Κόροιβος που αυτοκτόνησε, ο οποίος κατάφερε και ηττήθηκε στην έδρα του από τα υποβιβασμένα και αποδεκατισμένα Τρίκαλα! Όμως αξίζουν συγχαρητήρια στα Τρίκαλα, όχι επειδή έσωσαν τον Πανιώνιο αλλά επειδή έσωσαν την δική τους αξιοπρέπεια και την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Το υπέρμετρο άγχος λύγισε την ομάδα του Κόροιβου που ηττήθηκε με αποτέλεσμα να επωφεληθεί ο Πανιώνιος και να παραμείνει στην Α1! Κοντολογίς γράφτηκε η πιο απροσδόκητη αυλαία! Ευχάριστο το γεγονός ότι ο καλαθοσφαιριστής του Κόροιβου σηκώθηκε μετά τον τραυματισμό του. Ευχόμαστε να είναι πλήρως υγιής.

Οι δηλώσεις Αλευρογιάννη μετά το πέρας της αγωνιστικής και τη σωτηρία ήταν με ιδιαίτερη φόρτιση, πράγμα φυσιολογικό, αλλά όμως χωρίς ίχνος αυτοκριτικής. Μακάρι η αυτοκριτική να γίνει με ηρεμία, καθαρό μυαλό και ξάστερη ματιά το επόμενο διάστημα. Είναι γεγονός ότι ο Πανιώνιος αδικήθηκε ή δεν ήταν καθόλου τυχερός κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, ενώ ταυτοχρόνως ήταν η μόνη ομάδα που 6 φορές, τη μία στο κύπελλο, έπαιξε κεκλισμένων των θυρών στην έδρα του, που αποτελεί τον 6ο παίχτη του. Όμως εδώ που τα λέμε δεν είχε καλή ομάδα. Ίσως με τον τρόπο που ξεκίνησε και τα οικονομικά δεδομένα που υπήρχαν να μην ήταν εφικτό να παρουσιάσει κάτι καλύτερο. Όμως τόσο ο μεγαλομέτοχος όσο και οποιοσδήποτε άλλος δε θα πρέπει να αισθάνονται ως εσωτερικό πόλεμο την αντίδραση των φιλάθλων του Ιστορικού στην ανακοίνωση πρόσληψης Γιατζόγλου στον πάγκο του Πανιωνίου. Αντιθέτως ήταν επιβεβλημένη και απόλυτα λογική αυτή η αντίδραση, που τελικά απέτρεψε την εν λόγω πρόσληψη. Με τις μνήμες και την Ιστορία του Πανιωνίου κανένας δεν παίζει. Επίσης ήταν λάθος η απομάκρυνση Ζιάγκου 3 αγωνιστικές πριν το τέλος, χωρίς μάλιστα να μάθουμε ποτέ τους πραγματικούς λόγους. Στο σημείο αυτό να πούμε ότι ο αντικαταστάτης του Αλεξανδρής ουδόλως ευθύνεται που στη μικρή του παρουσία η ομάδα δε σημείωσε νίκη, αντιθέτως επέδειξε τόλμη που την ανέλαβε και κυρίως ήθος και συναδελφική αλληλεγγύη αποδίδοντας τα εύσημα στον Ζιάγκο. Ο γιατρός όντως έχει βάλει χρήματα, που στη δεδομένη στιγμή κανένας άλλος δε θα τα έβαζε, όμως αυτό δε σημαίνει ότι λόγω της απειρίας του δεν έκανε λάθος σ’ αυτό το ζήτημα. Δεν ξέρω αν υπάρχουν και άλλα παράπονα αλλά αν δεν τα πει και τ’ αποδείξει πως θέλει οι φίλοι του Πανιωνίου να είναι ενήμεροι;

Οι δηλώσεις Χρ. Χριστοδούλου ήταν πολύ πιο ψύχραιμες. Αναγνώρισε λάθη απειρίας, επισήμανε αντικειμενικές δυσκολίες και θεώρησε ότι ο Πανιώνιος ήταν ο αδικημένος της αγωνιστικής περιόδου και επομένως άξιζε την παραμονή. Τέλος ευχήθηκε με κοινή και ενωτική προσπάθεια να μην ξαναγίνουν ποτέ τα λάθη του παρελθόντος και να σχεδιαστεί από την επόμενη χρονιά σωστά ο Πανιώνιος, ώστε όχι μόνον να μην κινδυνεύσει με υποβιβασμό αλλά να πρωταγωνιστεί στην Α1.

Τώρα με ηρεμία και περίσκεψη, χωρίς ανταγωνισμούς και αλληλοεξόντωση μεταξύ των δυνάμεων του Ιστορικού πρέπει να γίνει ψύχραιμα μια αποτίμηση, να τεθούν οι στόχοι, να γίνει ο σχεδιασμός και να ξεκινήσει η προετοιμασία για την επόμενη χρονιά. Το ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ δεν πρέπει να μείνει γράμμα κενό περιεχομένου.

Πάνος Κατσούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια