Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έγκλημα και τιμωρία!

Δυστυχώς το σενάριο του υποβιβασμού στην Α2 μοιάζει πλέον... αναπόφευκτο! Ο Πανιώνιος χάνοντας με κάτω τα χέρια από Άρη και ΠΑΟΚ βρίσ...

Δυστυχώς το σενάριο του υποβιβασμού στην Α2 μοιάζει πλέον... αναπόφευκτο!

Ο Πανιώνιος χάνοντας με κάτω τα χέρια από Άρη και ΠΑΟΚ βρίσκεται πλέον μία... ανάσα από τον υποβιβασμό.

H ομάδα παρά την βελτίωση που είχε δείξει το περασμένο διάστημα και τις μεγάλες νίκες που είχε πάρει, στις δύο τελευταίες αγωνιστικές παρουσιάστηκε κακή και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει ουσιαστικά κάτι θετικό κόντρα στους συλλόγους της Θεσσαλονίκης. Υπάρχει αιτία γι΄αυτή την αγωνιστική... μεταμόρφωση προς το χειρότερο; Μα φυσικά και υπάρχει και είναι ξεκάθαρη!

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος -και ενώ η ομάδα έχει βρει ρυθμό και φαίνεται ικανή για την υπέρβαση της παραμονής -δεν γίνεται να διώχνεις τον προπονητή. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος αναγέννησε την ομάδα από την στιγμή που ήρθε και είτε τον χωνεύεις σαν διοίκηση (για τους δικούς σου λόγους) είτε όχι δεν κάνεις το... έγκλημα να τον διώξεις τρεις στροφές πριν το φινάλε!

Η απομάκρυνση του Έλληνα τεχνικού έφερε τρομερή αναστάτωση στην ομάδα, οι παίκτες έχασαν τον... μπούσουλα τους και μάλιστα όπως θυμόμαστε όλοι αντέδρασαν αμέσως και με ανακοίνωση τους πήραν θέση παραμονής του προπονητή τους. Φυσικά ο Ζιάγκος μετά το "άδειασμα" που είχε δεχτεί από την διοίκηση δεν θέλησε να γυρίσει πίσω όταν αναγκάστηκε να τον... ξαναφωνάξει η ΚΑΕ και καλά έκανε. Υπάρχει και η λέξη αξιοπρέπεια!

Η ομάδα κόντρα σε Άρη και ΠΑΟΚ επιθετικά φάνηκε να μην ξέρει τι να κάνει. Αν κάποιος παίκτης (Μπρέιζελτον, Κάμινγκς, Σαρικόπουλος, Κράβιτς) δεν έπαιρνε πάνω του την επίθεση, τότε φαινόταν να μην υπάρχει πλάνο για να μπει σωστά η μπάλα στο καλάθι! Δεν λέω σε καμία περίπτωση πως φταίει ο coach Αλεξανδρής σε αυτό, τι να κάνει ο άνθρωπος σε τόσες λίγες μέρες; Όμως όταν κάνεις "μπάχαλο" εσωτερικά την ομάδα με την ανεξήγητη αλλαγή προπονητή και άλλες τραγικές αποφάσεις, τότε δεν μπορείς να περιμένεις καλύτερα αποτελέσματα και εντός παρκέ. Μία ομάδα που από εκεί που είχε βρει αγωνιστική ταυτότητα, έμοιαζε στα δύο τελευταία κρισιμότατα παιχνίδια μπερδεμένη και χωρίς όρεξη!

Δυστυχώς το έγκλημα με την ΛΑΘΟΣ απομάκρυνση του Ζιάγκου, φέρνει και την τιμωρία με τον διαφαινόμενο υποβιβασμό του Πανιωνίου!

Λάθη, λάθη, λάθη, που τα πληρώνει ο Πανιώνιος και ο κόσμος του!

*Για το τυπικό του θέματος διαβάστε ΕΔΩ τα σενάρια με τα οποία μπορεί να σωθεί ο Πανιώνιος.

Ο Κυανέρυθρος 

Δεν υπάρχουν σχόλια