Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έκλεισε με νίκη στην... βροχή!

Πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση ο Πανιώνιος επικράτησε σχετικά εύκολα με 2-0 του Λεβαδειακού και έκλεισε με νίκη τις φετινές του α...

Πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση ο Πανιώνιος επικράτησε σχετικά εύκολα με 2-0 του Λεβαδειακού και έκλεισε με νίκη τις φετινές του αγωνιστικές υποχρεώσεις. Υπό καταρρακτώδη βροχή ο αγώνας στη Νέα Σμύρνη!

Με θετική εμφάνιση και θετικό πρόσημο τελείωσε την φετινή σεζόν ο Ιστορικός, όπου νίκησε τον Λεβαδειακό στη Νέα Σμύρνη, σε μία αναμέτρηση που διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή για περίπου 80 λεπτά!  

Σκόρερ των κυανέρυθρων ήταν οι Μπανανά, Γεσίλ, ενώ ο Πανιώνιος είχε και δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο. Δοκάρι προς το τέλος του αγώνα είχε και η ομάδα της Λιβαδειάς.

Το τέλος της σεζόν βρίσκει τον Ιστορικό να τερματίζει στην 7η θέση με 40 βαθμούς. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πανιώνιος ήταν η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που είχε φέτος απόλυτη ισορροπία, καθώς μέτρησε 10 νίκες, 10 ισοπαλίες και 10 ήττες! 

Το παιχνίδι

Στα πρώτα δέκα λεπτά το παιχνίδι ήταν αρκετά “ανοιχτό”, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και οι δύο ομάδες να έχουν από μία τελική προσπάθεια. Αρχικά στο 6' η δυνατή κεφαλιά του Μαρκόφσκι σταμάτησε στον εκπληκτικό Κότνικ, ενώ στο 8' το σουτ του Σπιριντόνοβιτς πέρασε άουτ.

Μετά την ολοκήρωση του πρώτου δεκαλέπτού... άνοιξαν οι ουρανοί στη Νέα Σμύρνη, με την βροχή να είναι έντονη και φυσικά να δυσκολεύει πολύ τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών.

Οι κυανέρυθροι, πάντως, όσο περνούσαν τα λεπτά ανέβαζαν την απόδοση του, πίεζαν την άμυνα του Λεβαδειακού και στο 16' κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Αρχικά ο Ζαραδούκας έδιωξε πάνω στην γραμμή την καλή κεφαλιά του Κόρμπου και εν συνεχεία, μετά από σέντρα του Παπαγεωργίου, ο Μπανανά στο δεύτερο δοκάρι έκανε νέα κεφαλιά, με την μπάλα αυτή τη φορά να καταλήγει στα δίχτυα!

Η βροχή δεν σταματούσε, με αποτέλεσμα ο περισσότερος κόσμος που βρισκόταν στην Θύρα 2 να πηγαίνει προς τις θύρες 4-7 όπου υπάρχει σκέπαστρο.

Στο 22' οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν, με τον Κότνικ να πέφτει σωστά στην γωνία του στο δυνατό σουτ του Ζαραδούκα.

Οκτώ λεπτά μετά ο Βουκελάτος δοκίμαστο το πόδι του αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Λεβαδειακού.

Στο 41' ο Πανιώνιος έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει δεύτερο τέρμα. Ο Παπαγεωργίου έδωσε ωραία την μπάλα στον Βουκελάτο, αυτός πέρασε πολύ όμορφα τον αντίπαλο του μέσα δεξιά στην μεγάλη περιοχή, έκανε και το παράλληλο γύρισμα, με αμυντικό του Λεβαδειακού να βρίσκει την μπάλα και λίγο έλειψε να την στείλει στα δίχτυα της ομάδας του. Τελικά δεν ήρθε το γκολ.

Έτσι το βροχερό πρώτο ημίχρνο έληξε με το 1-0 του Ιστορικού.

Στο 51' ο Βουκελάτος βρήκε χώρο, μπήκε στην περιοχή του Λεβαδειακού, όμως αντί να γυρίσει την μπάλα μέσα στην περιοχή όπου ο Πανιώνιος είχε δύο παίκτες, αποφάσισε να σουτάρει, με την μπάλα να κοντράρει και να βγαίνει κόρνερ.

Στη συνέχεια (52') έγινε μία απίστευτη φάση για τον Πανιώνιο. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σπιριντόνοβιτς, ο Επασί πήγε να σπρώξει κατά λάθος στην εστία του, την πρόλαβε όμως την τελευταία στιγμή πριν περάσει τη γραμμή και την έστειλε στο δοκάρι. Οι κυανέρυθροι διαμαρτυρήθηκαν ότι η μπάλα είχε περάσει την γραμμή.

Στο ακριβώς επόμενο λεπτό (53') οι κυανέρυθροι πραγματοποίησαν μία εξαιρετική ομαδική επίθεση, με τον Μακρύλλο να περνάει τον αντίπαλο του και με πολύ όμορφη πάσα έβγαλε τον Γεσίλ... φάτσα με το 2-0, με τον επιθετικό του Ιστορικού να σκοράρει από κοντά.

Οι καιρικές συνθήκες στη Νέα Σμύρνη δεν έλεγαν να γίνουν καλύτερες, με τον βροχή να είναι ασταμάτητη και ο αγωνιστικός χώρος να γίνεται όλο και πιο δύσκολος.

Στο 65' μετά από ωραία ενέργεια και πάσα του Σπιριντόνοβιτς, ο Γεσίλ έκανε το σουτ, με την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λεβαδειακού.

Στα επόμενα λεπτά ο ρυθμός έπεσε, με τις δύο ομάδες ναι μεν να ψάχνουν το γκολ, ωστόσο δεν έβρισκαν εύκολα διαδρόμους για να μπουν στην μεγάλη περιοχή και έτσι έγιναν αρκετά σουτ από μακρινή απόσταση.

Στο 82' οι κυανέρυθροι βγήκαν πολύ ωραία στην αντεπίθεση, ο Γεσίλ θέλησε να δώσει την μπάλα στον αμαρκάριστο Γεσίλ στο δεύτερο δοκάρι, όμως η μπάλα κόντραρε και λίγο έλειψε να έχουμε αυτογκόλ!

Στο επόμενο λεπτό (83') ο Καθάριος, ο οποίος πέρασε νωρίτερα στο παιχνίδι και πήρε το ζεστό χειροκρότημα της εξέδρας, έκανε το σουτ με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Κότνικ.

Το 2-0 ήταν και το τελίκο σκορ, με τον Πανιώνιο να κλείνει με νίκη την φετινή χρονιά μπροστά στον κόσμο του!

ΓΚΟΛ: 16' Μπανανά, 53' Γεσίλ

Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσαμούρης Α’ βοηθός: Χρήστος Μπαλτάς Β’ βοηθός: Ανδρέας Μεϊντάνας 4ος: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Γεσίλ, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Μπανανά, Μακρύλλος (64' Οικονομίδης), Ουάσινγκτον, Σταυρόπουλος, Βουκελάτος (84' Μπραχίμι), Σαραμαντάς, Σπιριντόνοβιτς (89' Πινιώτης)

Λεβαδειακός: Επασί, Νίκας (71' Σαβαντογκό), Τριποτσέρης, Φαβάρο, Ζαραδούκας, Ομπιόρα, Καλτσάς, Γιακουμάκης, Καραχάλιος, Σουμπίνιο (80' Καθάριος), Μαρκόφσκι (89' Ιωαννίδης)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια