Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Επιτυχημένη η σεζόν, πολύ χαρούμενος που ήμουν στον Πανιώνιο»

Για την φετινή σεζόν μίλησε ο Μιχάλης Γρηγορίου, χαρακτηρίζοντας την επιτυχημένη, ενώ εξέφρασε την χαρά του που δούλεψε σε μία ομάδα σαν...

Για την φετινή σεζόν μίλησε ο Μιχάλης Γρηγορίου, χαρακτηρίζοντας την επιτυχημένη, ενώ εξέφρασε την χαρά του που δούλεψε σε μία ομάδα σαν τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά όσα είπε στον Σπορ fm:

Για τη φετινή σεζόν: «Οι δύο προηγούμενες σεζόν είχαν διαφορές σε σχέση με τη φετινή. Φέτος κυνηγούσαμε τρεις στόχους. Ήταν πρωτόγνωρο για τον Πανιώνιο η πολύ λίγη ξεκούραση που είχαμε στη διάθεσή μας. Έπρεπε να ξεκινήσουμε πολύ νωρίς, για την Ευρώπη, για το Κύπελλο και για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης, που ήταν δύσκολη για εμάς. Εν μέσω οικονομικής εξυγίανσης δημιουργήθηκαν διαφορές και στο ρόστερ. Έφυγαν πολλά παιδιά το καλοκαίρι. Ξεκινήσαμε με έναν βασικό κορμό που αποφασίσαμε μαζί με τη διοίκηση, αλλά κατά τη διάρκεια της σεζόν έφυγαν τρεις παίκτες, Μασούντ, Οικονόμου και Χατζισαφί. Όλα αυτά δυσχέραιναν πάρα πολύ το έργο μας. Φτάσαμε σε σημείο να μην συμπληρώνουμε 18άδα. Από τα 42 ματς μπορούσαμε σε ελάχιστα να παρατάξουμε ενδεκάδα χωρίς προβλήματα. Ο κ. Ζαμάνης είχε πει ότι υπήρχαν προβλήματα γηπεδικά κλπ. Είναι δύσκολο να πετύχεις και τους τρεις στόχους έτσι. Τα καταφέραμε απόλυτα στους δύο από τους τρεις. Φτάσαμε πολύ κοντά, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, να διεκδικήσουμε μέχρι τέλος και την πέμπτη θέση. Από ατυχίες δεν το καταφέραμε, για να γίνει ονειρική η σεζόν».

Για το αν θεωρεί επιτυχημένη τη σεζόν: «Η χρονιά είναι πετυχημένη. Για αυτό και ο κ. Παρασκευόπουλος έδωσε πριμ για τη φετινή προσπάθεια, μετά το φινάλε του πρωταθλήματος»

Γιατί δεν συνεχίζει στον Πανιώνιο: «Είναι μια απόφαση που έχει παρθεί εδώ και έναν μήνα, και από τις δύο μεριές. Βασίζεται περισσότερο στο ένστικτο παρά στη λογική. Δεν υπάρχει λογική στο ότι δεν συνεχίζουμε μαζί. Για να το κάνω πιο σαφές, ο Πανιώνιος πρέπει να κάνει επανεκκίνηση. Βρίσκεται εν μέσω οικονομικής εξυγίανσης με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Είναι άλλες οι προτεραιότητες της ομάδας αυτή τη στιγμή. Η διοίκηση καταβάλει τεράστια προσπάθεια και τα έχει καταφέρει πάρα πολύ καλά μέχρι τώρα».

Για το πού θα συνεχίσει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που πέρασα από αυτήν την ομάδα. Υπάρχουν προτάσεις, αλλά θα είμαι προσεκτικός. Θέλω να επιλέξω ένα περιβάλλον που θα με εμπνέει για να κάνω αυτό που θα έχουν ως στόχο οι διοικούντες. Να μην υπάρχει κανένας αστάθμητος παράγοντας, να το περιορίσω όσο μπορώ. Δεν έχω κλείσει ακόμα, θα πρέπει να σκεφτώ πολύ καλά το επόμενό μου βήμα».

Για το αν υπάρχει πρόταση από το εξωτερικό: «Υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό. Αυτό με κρατάει και δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Το θέμα του εξωτερικού είναι πολύ σημαντικό για εμάς, δεν έχουν ανοίξει τα σύνορα για τους Έλληνες προπονητές. Γιατί όχι, αν προχωρήσει, να μην το προσπαθήσω».

Για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος: «Κατά τη διάρκεια της χρονιάς και μέχρι το Φεβρουάριο ήταν το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και για την κορυφή και για την πέμπτη θέση και για την παραμονή. Είχε ανέβει επίπεδο, μόνο και μόνο λόγω του ανταγωνισμού, είναι πολύ σημαντικό. Ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, έγιναν αυτά τα γεγονότα που μας πήγαν πίσω. Είμαστε όλοι στενοχωρημένοι. Πρέπει να προστατέψουμε το προϊόν. Είμαστε όλοι υπό κρίση, λόγω της πιθανότητες Grexit. Ένα από τα πιο σημαντικά ματς είναι αυτό του Σαββάτου, για να δείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε αυτό που αναλογεί για το πρωτάθλημά μας».

Για το αν θα αναδειχτεί από τον τελικό ποια ομάδα είναι καλύτερη: «Προγνωστικά δεν μπορούν να γίνουν. Και οι δύο είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Πάνε στον τελικό με διαφορετική ψυχολογία. Αν ένας από τους δύο πρέπει να έχει περισσότερο πάθος, αυτός είναι ο ΠΑΟΚ, που θέλει να αποδείξει πράγματα. Δεν θα κρίνουμε από ένα ματς την καλύτερη ομάδα. Δεν γίνεται να το εναποθέσουμε σε 90 λεπτά. Οι ομάδες είναι ισοδύναμες, έδειξαν πράγματα και θα είναι άδικο να κρίνουμε έτσι. Αυτό περνάει και σε δεύτερη μοίρα. Το σημαντικό είναι να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια