Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ο κ. Ανιγκό θα δει πρώτα την οικογένεια του και μετά θα αποφασίσει»

Μετά την ήττα του Λεβαδειακού από τον Πανιώνιο ο βοηθός του Ανιγκό, Μπερνάρντ Ροντριγκέζ, μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρησ...

Μετά την ήττα του Λεβαδειακού από τον Πανιώνιο ο βοηθός του Ανιγκό, Μπερνάρντ Ροντριγκέζ, μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: 

“Ήταν τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για τον Λεβαδειακό. Και οι δύο ομάδες είχαν αλλαγές στην σύνθεση τους, λόγω τραυματιών και για να δουν οι ομάδες νέους παίκτες. Είχαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ. Για πρώτη φορά δεχόμαστε γκολ από στημένη φάση. Παίξαμε ελεύθερα. Είμαστε ευχαριστημένοι γενικά. Ο Λεβαδειακός έκανε μία αρκετά καλή σεζόν, περάσαμε όμορφα μέσα στη χρονιά, κάναμε καλά πράγματα. Είμαστε χαρούμενοι που ήμασταν φέτος στην ομάδα του Λεβαδειακού. Τώρα το πιο σημαντικό είναι οι διακοπές, η ξεκούραση”.

Για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ανιγκό να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου:
“Η πρώτη δουλειά για τον κ. Ανιγκό είναι να πάει στο αεροδρόμιο την Τρίτη, να δει την οικογένεια του στο Μαρόκο. Αυτό που θέλει αρχικά ο κ. Ανιγκό είναι να μιλήσει με την οικογένεια του και θα αποφασίσει στη συνέχεια τι θα κάνει”.

Δεν υπάρχουν σχόλια