Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν κατάφερε την άνοδο, αλλά μπήκαν οι βάσεις...

Γράφει ο Σπύρος Καλαματιανός... Φέτος το γυναικείο Βόλεϊ του Ιστορικού τα πήγε εξαιρετικά. Παρά την αλλαγή στον πάγκο και τους τραυματ...

Γράφει ο Σπύρος Καλαματιανός...

Φέτος το γυναικείο Βόλεϊ του Ιστορικού τα πήγε εξαιρετικά. Παρά την αλλαγή στον πάγκο και τους τραυματισμούς πολύ καλών παικτριών κατά τη διάρκεια της σεζόν, η ομάδα έδειξε πολύ καλό πρόσωπο και κατάφερε να φτάσει στα πλέι οφ για την άνοδο στην Α1.

Πιστεύω ότι στο πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου χάθηκαν άδικα εκτός έδρας παιχνίδια, λόγω τραυματισμών και λόγω κάποιων κακών επιλογών που έγιναν. Επίσης δεν θα ξεχάσω, ότι στο εντός έδρας παιχνίδι με την Αεκ η ομάδα ουσιαστικά... πάλευε με τον εαυτό της και λόγω έλλειψης συγκέντρωσης έχασε ένα δικό της παιχνίδι.

Στον δεύτερο γύρο δεν άλλαξαν πολλά πράγματα και η καλό δουλεμένη ομάδα, που με ψυχή και πάθος (κάτι που υπήρχε σε όλη την αγωνιστική περίοδο) έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και κατάφερε να παίξει ωραίο και καλό βόλεϊ. Ειδικά ενάντια στον Ηλυσιακο, όπου κάτι η διαιτησία, κάτι η κακή μέρα ορισμένων παικτριών, κάτι που οι αλλαγές δεν βγήκαν, κάτι που η αντίπαλη ομάδα κατάφερε και διάβασε περισσότερο το παιχνίδι, δυστυχώς δεν κατάφερε να κερδίσει τα δύο τελευταία παιχνίδια, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να φτάσει ακόμα πιο κοντά στην πολυπόθητη άνοδο.

Θεωρώ ότι η Καλαρα έδωσε και σε άλλες αξίες παίκτριες τον χρόνο (κάτι που δεν μεταφράστηκε στο γήπεδο) ενώ ο Ατσιδαυτης έπαιζε με τις ίδιες παίκτριες σε κάθε παιχνίδι και δεν έδωσε τον χρόνο σε άλλες παίκτριες να πάρουν παραπάνω ευκαιρίες, έτσι ώστε να πάρουν και ανάσες οι υπόλοιπες και να μπουν πιο δυναμικά στο παρκέ.

Επίσης σημαντικό ρόλο έπαιξε η όχι και τόσο θερμή παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, κάτι που η ομάδα είχε πολύ ανάγκη. Μπορεί να υπήρχε κάποιος κόσμος αλλά όχι ο απαιτούμενος για να βοηθήσει την ομάδα.

Όπως και να έχει θεωρώ ότι σε πολλά σημεία υπήρχε και ατυχία φέτος, καθώς η ομάδα και όλοι οι παράγοντες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε πρωτάθλημα και κύπελλο (ένα κοινό σημείο με την ανδρική ομάδα βόλεϊ) αλλά σίγουρα αυτή η ομάδα του χρόνου, με την κατάλληλη προετοιμασία, τις κατάλληλες προσθήκες και συνθήκες, θα πρωταγωνιστεί  και στο τέλος της χρονιάς θα μπορέσουμε να πετύχουμε την άνοδο στην Α1... Ήδη από φέτος μπήκαν γερές βάσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια