Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Θα δοθούν απαντήσεις από τον κ. Αλευρογιάννη»

Για όλους και για όλα μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του panionianea.gr  ο υπεύθυνος Τύπου της ΚΑΕ Πανιώνιος Γιώργος Βαλαβάνης. Διαβάσ...

Για όλους και για όλα μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του panionianea.gr ο υπεύθυνος Τύπου της ΚΑΕ Πανιώνιος Γιώργος Βαλαβάνης.

Διαβάστε τα κυριότερα που ειπε:

Για το κλίμα που επικρατεί τις τελευταίες μέρες..
Δυστυχώς δεν έχω διαπιστώσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα αν υπάρχει μια ικανοποίηση και μια ανακούφιση ότι ο Πανιώνιος έμεινε στην Α1 και να κάνουμε συζήτηση για την επόμενη μέρα στην Α1 και όχι στην Α2 ή πιο κάτω.
Δεν είπαμε να κάνουμε φιεστα, ή να πανηγυρίσουμε για κάτι το οποίο είναι αυτονοήτο και το βίντεο του Κωνσταντίου Καραστεφανή τα λέει ολα, με τη πιο συμαντική φράση "Η Ιστορία σου δεν σου επιτρέπει να πανηγυρίζεις τη παραμονή" .
Για αυτό η παραμονή έστω και με ξένα χέρια που επετεύχθει δεν παύει να είναι εγγύηση για την επόμενη μέρα του Πανιωνίου η οποία θα ήταν κατάμαυρη, αβέβαιη και χωρίς προοπτική αν ο Πανιώνιος είχε κάνει το πισωγύρισμα. Δεύτερη ευκαιρία στο να ανέβει άμεσα πολύ δύσκολα θα υπήρχε.

Ο κόσμος στέκεται κυρίως στις δηλώσεις μετά το ματς και ότι η ομάδα δεν σώθηκε μόνη της αλλά από τη νίκη των Τρικάλων.

Συμφωνώ και αφουγκράζομαι απόλυτα τον κόσμο, όμως το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει.
Γνωρίζω ότι ο κόσμος έχει ενοχληθεί πάρα πολύ με το κούνημα του δαχτύλου και τη φράση "Σας έκανα περήφανους". Επικοινωνιακά ήταν λάθος. Είναι ένα ξέσμασμα δικαίωσης προσωπικής ότι εγώ με τα λάθη μου αφήνω την ομάδα (αν φύγει) εκεί που την βρήκα. Ενόχλησε πολύ το "Εγώ σας έσωσα" .

Θα δωθούν απαντήσεις στις ερωτήσεις που τέθηκαν δημόσια από την ανακοίνωση των Πανθήρων;

Ναι θα δοθούν απαντήσεις. Δεν θα έχει τη μορφή της απολογίας αλλά θα απαντηθούν οι ερωτήσεις που έθεσαν οι Πάνθηρες μέσω της ανακοίνωσής τους. Η οποία είναι καλογραμμένη, μακροσκελέστατη έχει επιχειρήματα, είναι όλα αυτά που ακούγονται στη Νέα Σμύρνη όλους αυτούς τους μήνες και πρέπει να δοθούν κάποιες απαντήσεις. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει συνάντηση όπως κάλεσαν οι Πάνθηρες. Δεν υπάρχει πάντως από τη πλευρά της διοίκησης "ενοχή" για να μην πάνε στη συνάντηση απλά δεν ξέρω αν το θέλουν για να μην εκτροχιαστεί η κατάσταση και δεν υπάρξει διάλογος.
Επίσης πολύ σημαντικό και έχει εκτιμηθεί από τη πλευρά του προέδρου ότι οι Πάνθηρες είπαν πως είναι έτοιμοι να κάνουν συμβιβασμούς πάντα για το καλό του Πανιωνίου.

Υπάρχει η πρόθεση απο τον κο Αλευρογιάννη να συνεχίσει και του χρόνου στην ομάδα;

Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα για το τι θα κάνει. Οι πιθανότητες είναι περισσότερες στο να συνεχίσει. Νομίζω ότι μετά τις απαντήσεις που θα δώσει θα κατασταλάξει για την απόφαση αν θα συνεχίσει. Σίγουρα δεν θέλει να αφήσει τη προσπάθεια στη μέση.

Όσο αφορά το γήπεδο που όπως είδαμε και από την ανακοίνωση του Δήμου θα κατεδαφιστεί, δημιουργείται εύλογα η απορία που θα παίζει η ομάδα του χρόνου;

Να διευκρινήσω πάνω σε αυτό ότι η αντρική ομάδα αν πάει στο ΣΕΦ θα είναι μόνο για προπονήσεις. Αναζητήτε έδρα στα Νότια προάστια. Το Βυζαντινό στον Άλιμο καθώς και του Παλαιού Φαλήρου δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για Α1. Υπάρχει περίπτωση να πάμε πιο μακρυά στο κλειστό της Γλυφάδας. Ακόμα όμως δεν έχει αποφασιστεί τίποτα.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη του Βαλαβάνη από το 38:45 και μετά:



Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης, Παναγιώτης Κυπραίος

Δεν υπάρχουν σχόλια